Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Україна та Словенія підтвердили наміри щодо поглиблення двостороннього співробітництва у галузі енергетики
Автор: Сергей Грищук      Дата: 29.11.2017 11:13


Україна та Словенія підтвердили наміри щодо поглиблення двостороннього співробітництва у галузі енергетики      З метою інтенсифікації українсько-словенського співробітництва заступник Міністра з питань європейської інтеграції Наталія Бойко провела робочу зустріч із Державним Секретарем Міністерства економічного розвитку та технологій Словенії Алешем Кантарутті.
     
     У рамках зустрічі Н. Бойко поінформувала словенських колег про основні досягнення у реформуванні енергетичного сектору України. Зокрема відзначила прийняття базового Закону України «Про ринок електричної енергії України», що забезпечить перехід до нової моделі ринку електроенергії, а також Закону України «Про ринок природного газу».
     
     Ще одним важливим етапом є здійснення подальшої роботи над новою Енергетичною стратегією України на період до 2035 року «Безпека, енергоефективність, конкурентоспроможність», відповідно до якої Україна планує суттєве покращення інвестиційної привабливості.
     
     Зокрема, Стратегія передбачає стрімкий розвиток відновлюваної енергетики, - зазначила Заступник Міністра з питань європейської інтеграції. Крім того, у рамках обговорення електроенергетичних питань сторонами обопільно підкреслено необхідність впровадження елементів SMART GRID технологій в умовах реформування ринку електричної енергії.
     
     З огляду на наявний потенціал двосторонньої співпраці Словенською стороною висловлено пропозицію щодо розгляду можливості підписання Меморандуму у галузі енергетики, який би сформував ефективну платформу для обговорення перспективних питань українсько-словенського співробітництва.
     
     У цьому зв’язку Н. Бойко подякувала Словенській стороні за інтерес до України в частині допомоги у просуванні реформ в енергетичній галузі відповідно до законодавства ЄС, зокрема положень Третього енергетичного пакета, та підтримала вище запропоновану ініціативу.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 609 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16756
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика