Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

За 9 місяців Одеська залізниця перевезла майже 123 млн. тонн вантажів
Автор: Евгений Погребняк      Дата: 11.11.2017 04:02


За 9 місяців Одеська залізниця перевезла майже 123 млн. тонн вантажів      Регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» за 9 місяців поточного року на 8% наростила обсяги вантажоперевезень відносно минулорічних показників – залізницею перевезено 122 млн. 680 тис. тонн вантажів. Вантажообіг збільшився на 7% і становить 45 788 млн. т/км. Транзитні та імпортні перевезення становлять 7% та 8% у загальному обсязі перевезень.
     Перевезення вантажів на експорт традиційно становлять такі номенклатурні групи, як зерно, продукти перемолу, кольорова руда, сірка та лом чорних металів.
     Хімдобрива, будівельні матеріали, хімікати, а також нафтопродукти становлять внутрішні перевезення. У транзитному сполученні перевозять вугілля, хімікати, зерно. Імпорт, який ввозиться в Україну, - це в основному вугілля та руда.
     Зростання обсягів спостерігається у всіх видах сполучень: на 10% у внутрішньому, на 5% у експортному, на 7% у транзитному та на 20% у імпортному.
     Зростання перевезень у внутрішньому сполученні відбулося за рахунок таких номенклатурних позицій: зерно і продукти перемолу (+1 тис. 906 т), будматеріали (+1 тис. 408 т), кам’яне вугілля (+414 тис. т), нафтопродукти (+301 тис. т), лом чорних металів (+233 тис. т), хімічні та мінеральні добрива (+188 тис. т), хімікати (+33,3 тис. т).
     У експортному сполученні збільшення обсягів перевезень відбулось за рахунок таких номенклатур: зерно та продукти перемолу (+3 тис. 684 т), будматеріали (+1 тис. 169 т), залізна та марганцева руда (+337 тис. т), кольорова руда та сірка (+195 тис. т), кокс (+45 тис. т).
     У транзитному сполученні зростання перевезень дають такі номенклатури вантажів: кам’яне вугілля (+1 тис. 968 т), хімікати (+215 тис. т), зерно та продукти перемолу (+54 тис. т), ліс (+52 тис. т), чорні метали (+44 тис. т), кокс (+21 тис. т).
     Ввезення імпортних вантажів збільшилося за такими номенклатурними позиціями як: кам’яне вугілля (+1 тис.109 т), кольорова та марганцева руда (+173 тис. т), чорні метали (+100 тис. т), хімікати (+91 тис. т), зерно і продукти перемолу (+54 тис. т), ліс (+52 тис. т), нафтопродукти (+66 тис. т), цемент (+52 тис. т).
     Перевезення вантажів, які були навантажені у межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» за 9 місяців поточного року збільшилося на 7% по відношенню до минулорічних показників і становлять 24 млн. 049 тис. тонн.
     Збільшення складають такі номенклатури вантажів, як кам’яне вугілля (686 тис. т), будматеріали (+305 тис. т), марганцева руда (+170 тис. т), зерно і продукти перемолу на експорт (+101 тис. т), чорні метали на експорт (+48 тис. т), лісові вантажі (+14 тис. т).
     По регіональній філії «Одеська залізниця» вивантаження становить близько 75% у портах із подальшим з відправленням на експорт. Питому вагу в структурі вивантаження мають зернові вантажі (36,3%).
     Одеською залізницею за 9 місяців 2017 року відправлено та вивантажено у портах на 16,2% вагонів більше, ніж торік. Основні країни призначення відправлення вантажів: Китай, Швейцарія, Туніс, Туреччина, Італія, Індонезія, Саудівська Аравія та інші.


Автор: Евгений Погребняк прочтений: 1054 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16443
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика