Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

KSG Agro в новому опалювальному сезоні збільшив генерацію тепла на біопаливі на 52%
Автор: Александр Михайленко      Дата: 10.11.2017 05:14


     Після введення на початку листопада в експлуатацію чотирьох нових котелень на біопаливі в Дніпропетровській області загальний обсяг теплової генерації на поновлюваному паливі — пелетах — виріс на 52%.
     В рамках програми модернізації котелень в сільських школах Дніпропетровського регіону шляхом переведення їх на генерацію тепла за рахунок поновлюваного біопалива — пелет — до нового опалювального сезону агрохолдинг KSG Agro на початку листопада 2017 року ввів в дію 2 котельні. Нові котельні запущені в школах селі Зоря Томаківського району в селі Настасівка -Загальна потужністю 1,2 Мвт.
     Після введення двох модернізованих котелень загальний обсяг генерації тепла на біопаливі агрохолдингу KSG Agro в порівнянні з минулим опалювальним сезоном зріс на 52% — з 4,25 до 6,45 МВт. Модернізація котелень проведена за рахунок інвестицій холдингу в обсязі близько 3 млн. грн, без залучення бюджетних ресурсів.
     «Переведення сільських шкільних котелень на біопаливо — це не тільки черговий крок до незалежності регіону і країни в відношенні російських іенергоносітелей, а й реальна економія бюджетних коштів на опалення — до 40% в порівнянні з природним газом і вугіллям», — говорить голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов. За його словами, холдинг і надалі планує здійснювати переведення сільських шкіл Дніпропетровського регіону на паливні пелети.
     Як повідомлялося раніше, в жовтні KSG Agro запустив дві модернізовані котельні на біопаливі — паливних пелетах — в школах сіл Тритузне та Надеждівка Солонянського району Дніпропетровської області. Обсяг інвестицій KSG Agro в дві котельні шкіл Солонянського району, загальною потужністю 1 мВт, склав 1,5 млн. грн. Крім котелень в школах сіл Тритузне та Надеждівка Солонянського району Дніпропетровської області, на початку жовтня була введена в експлуатацію котельня для їдальні в Новопокровській школі.
     Паливо для всіх модернізованих котелень буде виробляти новий цех в Новопокровці. Планований обсяг потужності цеху становить 2400 т паливних пеллет на рік. В якості устаткування буде використана сучасна лінія гранулювання ОГМ 1500.


Автор: Александр Михайленко прочтений: 544 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16431
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика