Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Прем’єра опери Джузеппе Верді «Набукко»
Автор: Ольга Рябчинская      Дата: 09.11.2017 06:58


     18, 19 та 26 листопада 2017 року в Одеському національному академічному театрі опери та балету відбудуться прем’єрні покази опери Джузеппе Верді «Набукко».175 років від дня світової прем’єри у театрі «Ла Скала»! 170 років від дня першого виконання опери на Одеській сцені!
     
     «Набукко» – як попередження світової трагедії і поштовх до єднання, як символ відновлення надії і справедливості!
     
     «Набукко» на сцені Одеської опери – цеунікальний спільний проект, ініційований генеральним директором Одеської опери Надією Бабіч, об’єднав потужні творчі сили Одеського національного академічного театру опери та балету і Львівського національного академічного театру опери та балету та став яскравим прикладом втілення національної ідеї і культурної дипломатії – митці Львова і Одеси, Заходу і Півдня України через творчий діалог втілюють мету духовної цілісності країни.
     
     Режисер-постановник – народний артист України Василь Вовкун, художник-сценограф – народний художник України Тадей Риндзак(Львів); диригент-постановник – головний диригент ОНАТОБ Олександру Самоїле, диригенти – заслужений артист України Ігор Шаврук, Валерій Регрут, художник з костюмів – Сергій Васильєв, хормейстер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Леонід Бутенко, хормейстер – Іван Газінський, хореограф-постановник – Яніна Кисельова, художник зі світла — В'ячеслав Ушеренко, відеограф – Віталій Галак; оркестр, хор, солісти ОНАТОБ(Одеса).
     
     «Набукко» на сцені Одеської опери – це нова трактовка безсмертного шедевру Джузеппе Верді, яка об’єднала велич музики, оригінальну режисуру, ефектні костюми та сценографію;«минуле і сьогодення Храму земного в нескінченному космічному просторі життя»– саме так бачить головну мету цієї постановки режисер Василь Вовкун: «Театр у більшості випадків відгукується постановкою цієї опери на найактуальніші і драматично-трагічні моменти історії. «Набукко», як геніально-містичний твір, що з’явився на зрізі епохи, часу, стилю, не завжди користується популярністю в спокійні часи, його місія в час найвищого напруження і людського страху – бути символом відновлення надії і справедливості, таким чином він стверджує нас у майбутньому».


Автор: Ольга Рябчинская прочтений: 691 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16426
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика