Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У листопаді Укрзалізниця запустить поїзд Київ – Запоріжжя, сформований з нових вагонів-трансформерів
Автор: Евгений Погребняк      Дата: 06.11.2017 08:00


     У листопаді 2017 року ПАТ «Укрзалізниця» планує запустити поїзд, сформований повністю з нових вагонів-трансформерів українського виробника. Він курсуватиме з Києва як «Нічний експрес», а з Запоріжжя – як «Інтерсіті+». Про це сьогодні повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов на своїй сторінці в Twitter.
     
     Для формування цього поїзда Укрзалізниця вже отримала від виробника - ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» - вісім вагонів-трансформерів, найближчими днями очікується поставка ще двох. Завдяки такому типу рухомого складу поїзд перевозитиме пасажирів як з місцями для сидіння, так і спальними місцями.
     
     «Призначення нового поїзда дозволить вирішити проблему з вивозом пасажирів, яку на сьогодні мають Запоріжжя та Дніпро – осередки досить великих агломерацій. Українці подорожують усе більше як у справах, так і з метою відпочинку – цілком можливо, що потреба в корегуванні звичних маршрутів пасажирських поїздів зростатиме. Тому Укрзалізниця продовжує аналізувати попит і в подальшому пропонуватиме нові зручні варіанти подорожей», - зауважив Євген Кравцов.
     
     Раніше повідомлялося про перший поїзд № 149 Київ – Івано-Франківськ, сформований із нових пасажирських вагонів-трансформерів вітчизняного виробництва. Він вирушив у перший рейс 17 січня 2017 року. Другий поїзд такого типу розпочав курсування тим же маршрутом 24 лютого 2017 року.
     
     Нагадуємо, З 10 грудня 2017 року вводиться новий графік руху поїздів, яким передбачено нові напрямки та нові маршрути. Крім поїзда Львів – Одеса, який вже відправився в перший рейс 29 жовтня 2017 року, нові поїзди курсуватимуть також за напрямками Ужгород – Лисичанськ, Івано-Франківськ – Костянтинівка, Харків – Одеса, Одеса – Лисичанськ, Івано-Франківськ – Чернігів, Київ – Запоріжжя та Харків – Рахів. Готується нове сполучення до Маріуполя.


Автор: Евгений Погребняк прочтений: 961 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16371
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика