Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

«Аграрний фонд» планує вийти на ринок мінеральних добрив
Автор: Олег Баль      Дата: 05.11.2017 08:30


«Аграрний фонд» планує вийти на ринок мінеральних добрив      ПАТ «Аграрний фонд» планує розпочати продаж мінеральних добрив, які були закуплені у підприємств групи Ostchem, що дозволило відновити роботу заводів. Про це зазначив Голова правління Товариства Андрій Радченко.
     «Ми розпочинаємо продаж мінеральних добрив, і хочу зазначити, що Аграрний фонд виконує державну функцію - стримуватиме цінові коливання на ринку мінеральних добрив. Ми не плануємо спекулювати та гнатись за високою маржинальністю. Так ми поводимось на ринку борошна, і такою ж буде наша політика на ринку мінеральних добрив. Ми будемо дивитись на собівартість плюс мінімальна зрозуміла маржа - наприклад 5%», - зауважив Андрій Радченко.
     За його словами діяльність Аграрного фонду суттєво впливає на зерновий ринок країни, зокрема, допомагає стримувати цінові коливання під час жнив, наприклад, до появи Аграрного фонду в 2007-2011 роках сезонне зниження цін на зерно було на рівні 20-40%. А в 2017 сезонне зниження було близько 4,3% завдяки форвардним контрактам, які виконують стримуючу функцію.
     Керівник підприємства додав, що Аграрний фонд буде співпрацювати з аграріями, перш за все тими, хто обслуговується за форвардною програмою.
     Наразі ПАТ «Аграрний фонд» має 258 тис. тонн мінеральних добрив, що складає близько 15-18% від річної потреби для аграріїв України.


Автор: Олег Баль прочтений: 581 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16353
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика