Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Введена в дію нова гілка київського колектора
Автор: Олег Баль      Дата: 02.11.2017 15:03


     Це яскраве свідчення того, що реформа децентралізації дає громадам можливість здійснювати не лише «косметичні» зміни й невеличкі проекти, а при правильному підході й плануванні – впроваджувати системні й фундаментальні кошторисні проекти.
     
     Про це під час урочистого запуску II нитки Головного міського колектора заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
     
     «Житлово-комунальне господарство, яке дає стале функціонування систем життєзабезпечення в містах, повинно бути пріоритетом кожного органу місцевого самоврядування. І саме такий пріоритет є в місті Києві, де створена синергія зусиль керівництва, персоналу і фахових людей. Завдяки вашій роботі, сьогодні громада Києва отримала стратегічно важливий інфраструктурний об’єкт, який забезпечить надійне водовідведення і покращить екологічний стан навколишнього середовища для понад 1,5 мільйонів мешканців», — зазначив Геннадій Зубко.
     
     За його словами, фінансування об’єкту відбувалося за рахунок коштів ДФРР, державного і місцевого бюджетів. Всього на проект «Будівництво Другої нитки головного міського каналізаційного колектора у м. Києві» було витрачено майже 1,1 млрд.грн., з яких: понад 330 млн грн – кошти ДФРР, понад 300 млн грн – субвенції з Держбюджету і майже 441 млн грн – бюджет м.Києва.
     
     Віце-прем’єр подякував міському голові, керівництву і персоналу «Метрострою», «Київводоканалу» за впровадження об’єкту і запросив 7 листопада на міжнародну спеціалізовану виставку «Комунтех – 2017», де за участю науковців і керівників водоканалів напрацьовуватимуться рішення щодо поводження з водними ресурсами в Україні.


Автор: Олег Баль прочтений: 629 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16308
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика