Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

130 дітей вулиці міста Херсону отримали адресну допомогу від громади міста
Автор: Станислав Власенко      Дата: 30.04.2005 13:14


     За повідомленням Херсонського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який входив до оргкомітету благодійної акції „Громада міста – дітям вулиць”, 08 квітня 2005 року у Херсоні вищезазначена акція завершилась. У цьому році ідея допомоги дітям, які перебувають на вулиці об’єднала державні, громадські організації, церкви, комерційні структури, мешканців міста.
     Мета – надання адресної допомоги дітям вулиць. Одне з основних завдань – відродження традиції благодійництва на Херсонщині.
     Таким чином, 130 дітей з категорії дітей-сиріт, напівсиріт, з малозабезпечених сімей, які опинилися на вулиці, або мають ризик там опинитися отримали адресну допомогу, зібрано 4,0 тис. грн.; у обласному притулку для неповнолітніх проведено захід „Бути здоровим – здорово”.
     Та головне, що проведення подібних заходів формує небайдужу громадську думку та поведінку до гострих проблем сьогодення, сприяє згуртуванню населення навколо пошуків їх вирішення.
     
     Інформація з регіону:
     
     «08 квітня 2005 року в Херсоні завершено благодійну акцію „Громада міста – дітям вулиць”. В цьому році до оргкомітету увійшли Херсонський обласний центр соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді, Херсонський обласний благодійний фонд „Молодь – майбутнє України”, служба у справах неповнолітніх управління соціальної політики виконкому Херсонської міської ради, Херсонська міська організація „Християнський молодіжний рух „АНАСТАСІС”.
     Мета акції було надання конкретної адресної допомоги дітям вулиць. Крім того організатори одним з завдань ставили відродження найкращих традицій благодійництва на Херсонщині. Дійсно, участь у зборі благодійних коштів взяли не тільки відомі в Херсоні меценати, такі як Херсонська філія „ЗАХІДІНКОМБАНКУ”, ПФ „Гувернер”, ООО „Крок”, а й приватні особи через мережу скриньок для пожертв. Ідея допомоги дітям, які перебувають на вулиці об‘єднала державні та громадські організації, церкви (парафія Св. Варвари, Християнський дитячий центр), комерційні структури, мешканців нашого міста.
     Протягом акції зібрано понад 4,0 тис. грн., надано допомогу 130 дітям.
     Це діти-сироти, напівсироти, діти з малозабезпечених сімей, позбавлені батьківського піклування та любові, які опинилися на вулиці, або мають ризик там опинитися.
      Також у рамках акції до Всесвітнього дня здоров‘я проведено захід в обласному притулку для неповнолітніх „Бути здоровим -здорово”. 46 дітей, вихованців обласного притулку для неповнолітніх отримали подарунки: підручники та набори для особистої гігієни: зубні пасти, щітки, дитяче мило на суму майже 1,0 тис грн.
      Під час різноманітних конкурсів, діти з задоволенням розказували, що необхідно робити, щоб бути здоровими. Найбільш старанні отримали призи.»
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2094 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1624
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика