Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Премьера шоу "Цирк Рекордов" от цирка "Кобзов" состоится 25 октября на Троицкой площади
Автор: Наталья Зощенко      Дата: 23.10.2017 18:30


Премьера шоу "Цирк Рекордов" от цирка "Кобзов" состоится 25 октября на Троицкой площади      Запрошуємо на грандіозну прем’єру шоу "Цирк Рекордів" від цирку "Кобзов", яка відбудеться 25 жовтня о 19:00 (Троїцька площа, метро Олімпійська).
     
     "Цирк Рекордів" – шоу-програма світового рівня, без участі тварин. Шоу побудоване виключно на номерах світового рівня за участі акробатів, гімнастів, еквілібристів, жонглерів та коміків.
     
     Головна принада шоу – колектив Gerling Group з Колумбії – переможці найпрестижнішого фестивалю циркового мистецтва в Монте-Карло 2017 року, рекордсмени Книги рекордів Гіннеса. У програмі вони демонструють три номера: "Канатоходці", "Мотоциклісти в сфері" та "Колесо сміливості", перші два з яких внесені до Книги Гіннеса.
     
     "Цирк Рекордів" має ще одну цікавинку – унікальне "Тесла-шоу" – номер, в якому людина пропускає через себе електричний заряд в 10 тисяч вольт. "Цирк Кобзов" чи не найперший у світі, хто включив подібний номер до свого шоу. Це світове ноу-хау, яке вимагає дуже кропіткої технічної підготовки. Номер є одним з найскладніших у програмі з технічної точки зору.
     
     У шоу також представлено безліч інших сильних та екстремальних номерів серед яких 15-ти річна еквілібристка Вікторія Дзюба - володарка золотої нагороди 3-го Міжнародного фестивалю цирку в місті Ашдод (Ізраїль) і 6-го Міжнародного циркового фестивалю "Золотий трюк Кобзова", а також гран-прі на Дитячому всеукраїнському фестивалі "зірки майбутнього".
     
     Дует "Miracle" (Євгенія Оболоніна і Роман Хафизов) - бронзові призери 6-го Міжнародного циркового фестивалю "Золотий трюк Кобзова", призери Міжнародного фестивалю циркового мистецтва "Ідол" і Міжнародного циркового фестивалю "Місто Фігерес". Володарі спеціального призу Європейської циркової асоціації, вони по праву вважаються одним із самих естетичних акробатичних дуетів у світі.
     
     А також клішник із Чилі (переможець конкурсу "Іспанія має талант"), жонглери (переможці циркового фестивалю в Монте-Карло 2009 року).
     
     Усі трюки виконуються наживо, без страховок.
     
     Під час шоу, буде зафіксований новий рекорд цирку "Кобзов", "Найбільша кількість канатоходців в піраміді, під час виконання циркового номера", який буде занесений до Національного Реєстру Рекордів України.


Автор: Наталья Зощенко прочтений: 853 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16167
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика