Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У партнерських програмах автокредитів від ОТП Банку – тепер і MITSUBISHI!
Автор: Владимир Морозов      Дата: 23.10.2017 17:05


     Коло партнерських програм автокредитування ОТП Банку поповнилося новим солідним брендом – Mitsubishi. Відтепер споживачі можуть придбати обрану марку авто від відомого японського автовиробника з використанням кредитних коштів від ОТП Банку за спеціальними умовами.
     Кредит надається у гривнях на суму до 1 млн грн з мінімальним розміром авансового внеску від 20% терміном до 6 років. Так, наприклад, при сумі авансового внеску 50% за кредитом терміном 12 місяців фіксована процента ставка становить 0,01% річних без додаткових комісій. І подібні вигідні умови пропонуються і за іншими опціями програми. Дострокове погашення кредиту проводиться без жодних комісій.
     «Ми раді тому, що у нашій лінійці пропозицій з автокредитування з‘явився бренд Mitsubishi, насамперед, тому, що тепер ми зможемо задовольняти потреби більшого числа клієнтів. Шляхом постійного розширення кола наших партнерських програм ми прагнемо реалізувати на практиці таку ідею: «Клієнту необхідно лише обрати авто, про решту попіклується банк». А процентна ставка 0,01% річних робить нашу пропозицію реально доступною», - відзначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».
     Нагадаємо, ОТП Банк з початку року активно розвиває напрямок автокредитування. Наразі, у банку діють програми кредитів на купівлю авто з такими брендами: Hyundai, Volkswagen, Ravon, Skoda, а також запроваджено спеціальні умови кредитування з низкою автосалонів.
     Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
     В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».


Автор: Владимир Морозов прочтений: 1081 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16154
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика