Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Роботи у Бескидському тунелі мають виконуватись згідно з графіком
Автор: Юрий Воеводин      Дата: 14.10.2017 11:00


Роботи у Бескидському тунелі мають виконуватись згідно з графіком      12 жовтня під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка відбулась нарада щодо реалізації проекту будівництва нового двоколійного залізничного тунелю на перегоні Бескид – Скотарське.
     
     В нараді взяли участь представники Міністерства інфраструктури, ПАТ «Укрзалізниця» та виробничого підрозділу «Дирекція з будівництва Бескидського тунелю» регіональної філії «Львівська залізниця».
     
     Представники регіональної філії «Львівська залізниця» поінформували заступника Міністра інфраструктури про хід робіт, а також про орієнтовний терміни їх завершення. На сьогоднішній день завершено цикл з будівництва основної конструкції тунелю. 26 вересня 2017 року конструкція тунелю передана ПАТ «Укрзалізниця» в особі регіональної філії «Львівська залізниця» для облаштування інфраструктури. Розпочато роботи на західному та східному порталі зі спорудження колійного розвитку на станції Бескид, закінчується кінцеве оздоблення, ведуться роботи з підготовки земельного полотна під облаштування колій, роботи зі спорудження будівель електрощитової, трансформаторної підстанції, будівлі охорони, огородження і освітлення охоронної зони, а також мереж водовідведення.
     
      «Будівництво таких тунелів – це довготривалі інфраструктурні проекти. Дуже важливо, щоб роботи у Бескидському тунелі виконувались згідно з графіком», - наголосив Юрій Лавренюк.


Автор: Юрий Воеводин прочтений: 990 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15976
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика