Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

19-20 ЖОВТНЯ В КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ "КРЕАТИВНА УКРАЇНА"
Автор: Юрий Воеводин      Дата: 10.10.2017 17:21


     19-20 жовтня в оновленому приміщенні Київського академічного театру на Подолі відбудеться Міжнародний форум «Креативна Україна».
     Захід проводиться Міністерством культури України разом з Програмою ЕС-Східного партнерства «Культура і креативність», проектом ЄС Association4U, Національним бюро програми ЄС «Креативна Європа». Партнерами Форуму виступають: Британська Рада, Гете-інститут, Французький інститут, Мережа з культурного менеджменту та культурної політики ЕNCATC, Європейська мережа креативного бізнесу ECBN, Національна спілка театральних діячів України, Конгрес активістів культури та журнал L’Officiel.
     Форум «Креативна Україна» спрямований на промоцію та посилення розуміння "культури" та "креативності" в якості рушійних сил для зростання та сталого розвитку. Форум об’єднає учасників з 16 країн. Захід відкритий для фахівців культурних та креативних секторів, представників бізнесу, громадських установ і проектів, дослідників з України, інших країн Східного партнерства та держав-членів ЄС.
     Програма Форуму буде зосереджена навколо тем, пов'язаних з міжнародними тенденціями та кращими практиками щодо сприяння культурних та креативних індустрій (ККІ) та значенню культурного потенціалу для місцевого, регіонального та національного розвитку. Форум стане платформою для співпраці культурних представників, креативних підприємств та бізнесу.
     Форум «Креативна Україна» також покликаний сприяти обміну досвідом та кращими практиками з країнами ЄС і Східного партнерства в просуванні культурних і креативних галузей; посилити вплив країн ЄС та Східного партнерства на соціально-економічний і людський розвиток в Україні.
     Попередньо участь у Форумі підтвердили: Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр культури України Євген Нищук; Голова представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі; Директор Директорату Культури та Креативності Європейської Комісії Мішель Ман’єр. У Форумі також візьмуть участь міністри та заступники міністрів культури країн Східного партнерства та ЄС, представники установ культури, бізнесу та організацій громадянського суспільства з 16 країн.
     Реєстрація триває до 16 жовтня на сайті: http://creativeukraine.org.ua


Автор: Юрий Воеводин прочтений: 935 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15912
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика