Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Києві відзначили тріумфальний виступ жіночої команди зі стронг-спорту
Автор: Олег Баль      Дата: 08.10.2017 09:50


У Києві відзначили тріумфальний виступ жіночої команди зі стронг-спорту      6 жовтня в Українському національному інформаційному агентстві “Укрінформ” відбулась прес-конференція, присвячена тріумфальному виступу української жіночої команди зі стронг-спорту у Лас-Вегасі та Барселоні.
     
     Захід проходив у рамках Національної громадської кампанії “Спільна Перемога”. Метою кампанії є підтримка українського спорту, культурних та соціальних проектів, а також налагодження прозорої, ефективної та якісної взаємодії громадянського сектору, соціально відповідального бізнесу, державних органів влади та ЗМІ.
     
     Учасниками прес-конференції стали заступник Міністра молоді та спорту Ярослав Войтович, радник Міністра молоді та спорту, співзасновник НГК “Спільна Перемога” Володимир Бульба, чемпіонка світу зі стронг-спорту Ольга Лящук, бронзова призерка чемпіонату світу зі стронг-спорту Лідія Гунько та спортивний директор команди “Спільна Перемога” Олександр Соколинський.
     
     Ярослав Войтович подякував Ользі Лящук та Лідії Гунько за такі важливі для нашої країни перемоги, а також відзначив важливість громадської ініціативи та кампанії “Спільна перемога”.
     
     Українські чемпіонки розповіли, як проходила підготовка до змагань, які емоції вони відчували у Лас-Вегасі та Барселоні, поділилися враженнями від організації турнірів тощо.
     
     Учасники прес-конференції наголосили на актуальності розвитку спортивного менеджменту в Україні у форматі співпраці державного, громадянського та бізнес-секторів.
     
     Йшлося і про можливість проведення в Україні "Арнольд Спорт Фестиваль - 2018”. Як зазначив Ярослав Войтович, Україна має значний досвід проведення міжнародних змагань на високому рівні. Зокрема, у цьому році було гідно проведено Чемпіонат Європи з боксу у Харкові та Чемпіонат Європи зі стрибків у воду у Києві.
     
     Нагадаємо, до участі у Чемпіонаті світу серед жінок-професіоналів "Strongest Woman in the World-2017 - Olympia" було запрошено лише тих жінок-богатирів, котрі в попередніх відбіркових турнірах здобули спеціальні профкарти. Зокрема, лише чотири представниці Старого світу отримали можливість змагатися в когорті найсильніших.
     
     Ольга Лящук - володарка титулу найсильніша жінка планети 2014 (Фінляндія); бронзовий призер "Арнольд Спорт Фестиваль 2016" у США; чемпіонка світу зі станової тяги в Лондоні, 2016; бронзовий призер зі стронг-спорту в Донкастері (Велика Британія, 2016), четвертий світовий рейтинг та карта професійного спортсмена на "Арнольд Спорт Фестиваль 2017" у США (Коламбус); титул найсильніша жінка Планети та Золота нагорода The Strongest woman in the world-2017, Лас Вегас (США) та золота нагорода Арнольд Спорт Фестиваль-2017 в Барселоні (Іспанія).
     
     Лідія Гунько - срібна призерка в боротьбі за титул найсильніша жінка планети 2014 (Фінляндія); срібна призерка чемпіонату Європи 2014 у Словаччині; срібна призерка з трак-пулу 2015 в Німеччині; срібний призер зі стронг-спорту в Донкастері (Велика Британія, 2016); другий світовий рейтинг та карта професійного спортсмена на "Арнольд Спорт Фестиваль 2017" у США (Коламбус); бронзовий призер змагань The Strongest woman in the world-2017 у Лас-Вегасі (США).


Автор: Олег Баль прочтений: 902 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15888
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика