Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Культуру надо насаждать! Даже силой... Иначе нас всех ждет крах. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

В Одесі відбулася 14-а Конференція країн Чорного моря з питань пошуку та рятування
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 29.09.2017 20:14


В Одесі відбулася 14-а Конференція країн Чорного моря з питань пошуку та рятування      20-21 вересня Одеса зібрала морських рятувальників країн Чорного моря на черговій 14-й Конференції країн Чорного моря з питань пошуку та рятування.
     
     У роботі Конференції взяли участь представники компетентних органів Румунії, Болгарії, Грузії, Туреччини та України, а також представники різних державних установ та служб України.
     
     Конференцію відкрили вітальними словами державний секретар Міністерства інфраструктури України Андрій Галущак, директор КП «МПРС» Віктор Сударев, Голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк.
     
     Делегації країн представили презентації щодо пошуково-рятувальних засобів і можливостей, статистики пошуково-рятувальних операцій та статистики отримання помилкових сповіщень.
     
     Особливу увагу учасників Конференції делегація України звернула на те, що ефективність проведення пошуково-рятувальних операцій в районі відповідальності України значно ускладнилося у зв’язку з тим, що діяльність Морських рятувальних підцентрів, Берегових радіоцентрів та базових станцій АІС, розташованих на території Кримського півосторова, тимчасово припинена з причин тимчасової окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополь Російською Федерацією.
     
     Також делегації проінформували учасників заходу стосовно Планів взаємодії з пошуку і рятування між службами SAR та пасажирськими суднами згідно з Правилом V/7.3 SOLAS та циркуляра IMO MSC/Circ.1079.
     
     За результатами презентації представника делегації Грузії, взяли участь в обговоренні питання стану функціонування інформаційного веб-порталу чорноморських Морських рятувально-координаційних центрів Чорного моря.
     
     Разом з тим, підтримали ініціативу організації навчань інструкторів для подальшої підготовки координаторів пошуково-рятувальних операцій в Чорноморському регіоні та взяли до уваги досвід країн стосовно використання програмного забезпечення для пошуку та рятування, що використовується чорноморськими морськими рятувально-координаційними центрами (МРКЦ).
     
     Також делегати обмінялися думками щодо Плану проведення регіональних навчань з пошуку та рятування на морі. Українська делегація висловила намір щодо проведення вищезазначених навчань з Румунією у 2018 році.
     
     Крім того, представниками української делегації було запропоновано делегаціям Грузії, Болгарії, Румунії та Туреччини розглянути питання підписання на двосторонньому рівні міжвідомчих угод щодо обміну АІС даними про рух суден у чорноморському регіоні. А також проінформовано про готовність України підписати угоди з Болгарією та Румунією стосовно делімітації відповідних пошуково-рятувальних районів у Чорному морі.
     
     На другий день Конференції відбулася демонстрація флотського сегменту казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба» Міністерства інфраструктури України та Державного морського рятувально-координаційного центру (ДМРКЦ).


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 878 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15786
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика