Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

За останні роки активність приватного сектору в ОПК зросла у рази
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 29.09.2017 20:12


     29 вересня, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрій Бровченко взяв участь у Всеукраїнському форумі приватних підприємств оборонної промисловості “ОПК і наука”, організований Лігою оборонних підприємств України.
     
     Під час форуму приватні компанії мали змоги презентувати свої розробки представникам Адміністрації Президента, Уряду та народним депутатам. Головними темами обговорення стали розробка та прийняття на озброєння зразків військової техніки та тенденції експорту продукції оборонного призначення.
     
     “За останні роки активність приватного сектору в оборонно-промисловому комплексі зросла у рази. Міністерство всіляко цьому сприяє, і ми сподіваємося, що така тенденція спостерігатиметься й надалі. Це забезпечить зростання реального сектору економіки і українського експорту”, - зазначив Юрій Бровченко.
     
     Заступник гендиректора із зовнішньоекономічної діяльності ДК “Укроборонпром” Денис Гурак під час виступу додав, що з 2014 року “Україна перестала бути сірим експортером зброї для африканських диктаторів. Інші країни сприймають нас як повноцінного легального партнера. Наша продукція може бути закуплена безпосередньо за кошти бюджету НАТО. Ми намагаємося постійно знаходити нові ринки збуту і закликаємо приватний бізнес до співпраці”.
     
     Представники приватних компаній, що займаються виготовленням оборонної продукції, відзначили особливу роль Мінекономрозвитку у забезпеченні їх розвитку.
     
     


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 888 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15784
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика