Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У РАМКАХ РОКУ ЯПОНІЇ В УКРАЇНІ В НАЦІОНАЛЬНІЙ ОПЕРІ ВІДБУЛИСЯ "КОНЦЕРТИ ЯПОНСЬКИХ БАРАБАНЩИКІВ"
Автор: Елена Рыбина      Дата: 26.09.2017 20:42


У РАМКАХ РОКУ ЯПОНІЇ В УКРАЇНІ В НАЦІОНАЛЬНІЙ ОПЕРІ ВІДБУЛИСЯ "КОНЦЕРТИ ЯПОНСЬКИХ БАРАБАНЩИКІВ"      Надзвичайний і Поважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі під час свого виступу перед початком заходу зазначив, що Уряд України та Посольство Японії в Україні цьогоріч проводять багато знакових заходів, серед них і сьогоднішній концерт.
     «Я вдячний за можливість представити концерт відомого японського барабанщика Хаяші Ейтецу та знаного японського колективу в Національній опері Україні, в рамках року Японії в Україні. Переконаний, ритм барабанів тайко стане прекрасною мелодією, яка запам’ятається вам на все життя»,- сказав Шігекі Сумі.
     
     Міністр культури України Євген Нищук, який відвідав концерт відомих талановитих японських барабанщиків, наголосив, що цьогоріч у рамках Року Японії в Україні відбувається безліч цікавих насичених культурних, економічних та наукових заходів. Але саме відчути цю прекрасну країну ми можемо через призму культури та пізнання її глибоких традицій.
     «Впродовж року проводилася низка цікавих заходів, але сьогодні відбудеться надзвичайне дійство митців – віртуозів барабанно-ударного мистецтва Японії, яке подекуди перетинається з нашою козацькою традицією – йти в бій з барабанами. Впевнений, ви відчуєте цю енергію. Власне, це все свідчення того, що є можливість пізнавати, відчувати і поглиблювати дружбу та співробітництво між нашими країнами», - наголосив Євген Нищук.
     
     Представлене до уваги глядачів захоплююче мистецьке видовище є невід'ємною частиною японських культурних традицій. Виступ музикантів поєднав потужне звучання тайко і динамічну манеру виконання.


Автор: Елена Рыбина прочтений: 888 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15738
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика