Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Мінрегіон очікує від регіонів пропозиції щодо проектів будівництва футбольних полів до 10 жовтня
Автор: Олег Баль      Дата: 26.09.2017 20:31


     27 вересня 2017 року набирає чинності постанова Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 № 714 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів із штучним покриттям у регіонах України».
     
     Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Лев Парцхаладзе.
     
     «Від завтрашнього дня протягом 10 робочих днів (до 10 жовтня включно) регіони можуть подавати свої пропозиції щодо проектів будівництва або реконструкції футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах. Всього на це передбачено бюджетом 270 млн грн у 2017 році. Мова йде про проекти, які передбачають співфінансування з місцевих бюджетів. Гарна можливість для регіонів підтримувати активний та здоровий спосіб життя серед населення, тому не гайте час і обов’язково подавайте свої проекти!» — сказав він.
     
     Перелік об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок бюджетних коштів, буде формуватися Мінрегіоном за пропозиціями місцевих держадміністрацій та виконавчих комітетів місцевих рад, а також інших органів державної влади або державних підприємств (організацій, установ).
     
     До переліку об’єктів включаються об’єкти державної та комунальної власності, строк завершення будівельних робіт на яких не перевищує двох років.
     
     Пропозиції щодо включення об’єкта до переліку об’єктів з відповідним обґрунтуванням подаються до Мінрегіону за підписом керівника органу місцевої виконавчої влади, виконавчого органу місцевої ради, іншого органу державної влади або державного підприємства (організації, установи).
     
     Детальніше тут: http://www.minregion.gov.ua/press/announce/27-veresnya-nabiraye-chinnosti-poryadok-vikoristannya-koshtiv-peredbachenih-u-derzhavnomu-byudzheti-dlya-budivnitstva-futbolnih-poliv-iz-shtuchnim-pokrittyam-u-regionah-ukrayini/
     
     Нагадаємо, 6 вересня 2017 року на своєму засіданні Уряд затвердив порядок направлення 270 млн грн, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України.
     
     


Автор: Олег Баль прочтений: 924 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15729
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика