Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Культуру надо насаждать! Даже силой... Иначе нас всех ждет крах. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

СВІТ ДИТЯЧОЇ МРІЇ КРІЗЬ ПРИЗМУ Ф О Т О Г Р А Ф І Ї
Автор: Станислав Власенко      Дата: 12.04.2005 11:41


     Держава створює умови для усіх зацікавлених залучитися до реалізації соціальної політики у сфері соціального виховання суспільства. З першого квітня розпочався І етап Всеукраїнського фотоконкурсу Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді під назвою „Світ дитячої мрії”, який засновано у 2005 році з метою підвищення моральності у суспільстві, культури взаємостосунків „дитина – батьки”, „дитина – мама”, „дитина – тато”, „дитина – навколишній світ”, „дитина – суспільство”.
     Одним із основних завдань фотоконкурсу визначено популяризацію в Україні сучасного образу моделі відповідального сімейного виховання, спрямованого на формування та розвиток:
     - культури виховання у сім’ї;
     - прав і обов’язків дитини як Людини та фундаментальних засад її Моральності, Гуманності, Толерантності, Відкритості, Самостійності та Творчої Ініціативи;
     - почуття особистої приналежності до творення кращих сімейних традицій.
     
     Вперше кожен має реальний шанс отримати широке визнання за талант бути свідомим Громадянином. До інформаційного супроводу фотоконкурсу залучені фахівці-професіонали. У рамках проекту передбачається проведення низки заходів, серед яких організація та проведення дискусій у молодіжних аудиторіях на відповідну тематику, інформаційні кампанії, які включатимуть спеціальне вироблення та розміщення зовнішньої соціальної реклами, інтерактивне голосування. Особливістю проведення фотоконкурсу є те, що взяти участь у ньому може взяти кожен, хто захоплюється фотографією та бажає присвятити свою фотороботу чи участь у її створенні темі фотоконкурсу. А ІІІ-ім (заключним) етапом крім нагородження переможців стане приурочена до Дня захисту дітей Всеукраїнська фотовиставка.
     
     Вже сьогодні на сайті Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді (www.dcssm.gov.ua) Ви можете ознайомитися із повним викладом Положення про фотоконкурс „Світ дитячої мрії”.
     
     Усі ми отримуємо чудову нагоду сформувати довіру дітей – сьогоднішніх і майбутніх, своїх рідних і їх друзів, що ми – дорослі по-справжньому чуємо їх, розуміємо їх, прагнемо забезпечити їм право на щасливе дитинство.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1453 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1565
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика