Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

PKO Bank Polski та MassChallenge розшукують 200 інноваційних стартапів у Центральній та Східній Європі
Автор: Сергей Грищук      Дата: 16.09.2017 22:06


     Українські стартап-компанії отримали можливість взяти участь у програмах одного з найбільших акселераторів стартапів у світі – MassChallenge. Програма акселерації стартапів Центральної та Східної Європи Bridge to MassChallenge, розпочата спільно з найбільшим банком Польщі — PKO Bank Polski, що є стратегічним інвестором «Кредобанку», дозволить найкращим стартапам регіону розвинути свої ідеї та вивести бізнес на новий рівень.
     
     Організатори програми очікують, що до участі в програмі зголосяться до 200 стартап-компаній з Центральної та Східної Європи, що вже мають перевірені клієнтами продукти та готові на розширення свого бізнесу, а також річний дохід не більше 2 мільйонів доларів США та зібране фінансування не більше 1 мільйона доларів. З надісланих заявок буде відібрано 25 фіналістів для участі у 4-денному boot camp у Варшаві, під час якого вони під керівництвом досвідчених менторів з США та Ізраїлю зможуть оцінити перспективність своїх рішень та клієнтів, а також ефективність засобів, необхідних для розширення свого бізнесу. Команди найкращих 10 стартапів у лютому вирушать на 4-денний boot camp у Бостоні (США), де проведуть серію зустрічей з представниками транснаціональних корпорацій, потенційними інвесторами і бізнес-партнерами та перевірять на практиці реальність своїх планів у розвитку. Реєстрація в програмі триватиме до 6 жовтня.
     
     Програма Bridge to MassChallenge стане першим пілотним проектом MassChallenge у Центральній та Східній Європі, який діятиме на постійній основі з офісом у Варшаві. Очікується, що кожного року програма підтримуватиме до 80 стартапів з Центральної та Східної Європи, яким допомагатиме в прискоренні росту, розбудові діяльності та генеруванні прибутку.
     
     «MassChallenge є одним з найвідоміших акселераторів стартапів у світі. Хочемо використати його потенціал та притягнути до Польщі найкращі стартапи з Центральної та Східної Європи та відкрити можливості для міжнародної експансії найкращих ідей. PKO Bank Polski – найбільший банк у регіоні, який додатково широко відкриває двері інноваціям. Сподіваємся, що серед стартапів, які зголосяться до участі в програмі, будуть і такі, з якими зможемо безпосередньо розпочати співпрацю», – говорить директор напрямку роздрібних клієнтів PKO Bank Polski Шимон Валах.
     
     «Ми в «Кредобанку» щиро раді, що у програмі Bridge to MassChallenge зможуть взяти участь і стартапи з України. Запрошуємо молоді компанії з фінтех-сектору та інших галузей з оригінальними інноваційними ідеями реєструватися до участі та сподіваємося, що з допомогою програми вивести свою роботу на новий рівень зможуть чимало українських компаній», – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу Кредобанку Марцін Мазурек.
     
     MassChallenge є одним із найбільших у світі стартап-акселераторів, що за 7 років роботи підтримав 1211 стартапів, які з його допомогою залучили 2 мільярди доларів фінансування, згенерували 900 мільйонів доларів доходу та створили більш як 65000 робочих місць. В Центральній та Східній Європі MassChallenge розпочинає роботу спільно з партнерами – PKO Bank Polski та Фундацією технологічного підприємництва, ще відомою як MIT Enterprise Forum Poland. Почесний патронат над програмою взяло Міністерство розвитку Польщі.
     
     Отримати консультації з питань програми можна буде на стенді «Кредобанку» під час конференції Lviv IT Arena, яка відбудеться у Львові 29 вересня – 1 жовтня. «Кредобанк» є ексклюзивним фінансовим партнером Lviv IT Arena.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 597 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15612
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика