Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Укрзалізниця, Грузинська та Азербайджанська залізниці підписали в Одесі меморандум про створення спільного підприємства для оперування поромами
Автор: Олег Баль      Дата: 09.09.2017 20:29


     В Одесі під час II Міжнародної транспортної конференції високого рівня «Інтегровані транспортні коридори Європа-Азія» керівники ПАТ «Укрзалізниця», ЗАТ «Азербайджанські залізниці» та АТ «Грузинська залізниця» підписали Меморандум про співпрацю щодо спільної експлуатації постійного залізнично-поромного сполучення для розвитку вантажних перевезень за маршрутом ЄС – Україна - Чорне море – Грузія – Азербайджан - Каспійське море - країни Азійського регіону з використанням поромів ПАТ «Укрзалізниця». Меморандум підписали в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, генеральний директор – голова Ради директорів АТ «Грузинська залізниця» Мамука Бахтадзе та голова ЗАТ «Азербайджанські залізниці» Джавид Гурбанов.
     
      Меморандум передбачає створення спільного підприємства для оперування поромами ПАТ «Укрзалізниця» для розвитку маршруту Балтійське море - Чорне море - Каспійське море.
     
     «Партнерство з нашими колегами з Грузії відкриває нові перспективи щодо реалізації цього проекту. Для забезпечення конкурентних перевезень необхідно створити не лише сучасну систему залізничних вантажних перевезень, а й організувати комплексну роботу із використанням поромних переправ та налагодити тісну співпрацю між залізницями. Саме цьому сприятиме створення спільного підприємства для оперування поромами», - зазначив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
     
     Сторони вживатимуть заходів для створення спільного підприємства з експлуатації залізничних поромів на ділянці Чорне море для ефективної співпраці з організації перевезень вантажів за маршрутом ЄС-Україна-Чорне море-Грузія-Азербайджан-Каспійське море-країни Азійського регіону.
     
     Нагадаємо, на балансі ПАТ «Укрзалізниця» знаходяться два пороми «Герої Плевни» та «Герої Шипки». На сьогодні ці пороми отримали Свідоцтва про право власності та Свідоцтва про право плавання під Державним прапором України, на пором «Герої Шипки» отримано Свідоцтво про мінімальний склад екіпажу.


Автор: Олег Баль прочтений: 914 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15503
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика