Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Главное чудо - то, что мы живем. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У березні припинялося газопостачання 88 підприємств ТКЕ, що мають найбільшу заборгованість перед ДК “Газ України”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 18.03.2005 12:48


     У зв’язку з незадовільним станом розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики за спожитий у 2005 році природний газ фахівці підприємств з газопостачання та газифікації з залученням представників НАК «Нафтогаз України» та ДК «Газ України» у березні поточного року провели відключення від систем газопостачання 88 котелень найбільших боржників за газ. Зокрема, було відключено котельні «Хмільниктеплокомуненерго», «Дніпродзержинськ-тепломережі»,«Макіївкатепломережі», «Бердичівтепло-енерго», «Бориспіль-тепломережі», «Київо-Святошинського КПТМ», «Ялтакурорттеплоенерго», «Сумитеплосервіс», «Золотоніського ПТМ», «Черкаситеплокомуненерго», Запорізького концерну «Міські теплові мережі».
     
     За два з половиною місяці 2005 року підприємства ТКЕ спожили 3,2 млрд. куб. м. природного газу вартістю 766,4 млн. грн. Загальний рівень розрахунків за спожитий газ з початку року склав 474 млн. грн., або 61% (за аналогічний період 2004 року рівень розрахунків підприємств ТКЕ становив 53%).
     
     Реальна сума оплати за природний газ з урахуванням зобов’язань по сплаті податку на додану вартість склала з початку року 306,8 млн. грн., або 40% від вартості спожитого енергоносія. Заборгованість підприємств комунальної теплоенергетики перед ДК «Газ України» з початку року зросла до 301 млн. грн.
     
     ДК «Газ України» наголошує, що постачання газу буде відновлюватись лише після повного погашення заборгованості перед Компанією.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1998 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1507
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика