Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Переможець акції «Музичний джем від Mastercard Rewards» отримав поїздку на фестиваль Sziget Fest 2017
Автор: Ольга Рябчинская      Дата: 01.08.2017 22:31


Переможець акції «Музичний джем від Mastercard Rewards» отримав поїздку на фестиваль Sziget Fest 2017      Ігор Герасим став головним переможцем акції «Музичний джем» від Кредобанку та програми лояльності Mastercard Rewards. Він отримав основну нагороду акції – сертифікат на поїздку на двох осіб до Будапешта на фестиваль Sziget Fest 2017, який відбудеться в серпні у Будапешті.
     
     Акція «Музичний джем від Mastercard Rewards» проводилася з 1 червня до 15 липня 2017 року. Для участі в ній було потрібно замовити спеціальну пропозицію акції за 0 балів в особистому кабінеті програми лояльності Mastercard Rewards. Головний приз – поїздка до Будапешта, яка включає авіапереліт з Києва, трансфер аеропорт-готель, страхування, проживання 3 ночі у чотиризірковому готелі та квитки на 1 день фестивалю Sziget Fest 2017. Крім головного призу, ще 7 переможців акції з різних регіонів України отримали цінні подарунки – водонепроникні бездротові колонки JBL Charge 3, портативні акустичні системи Harman-Kardon Onyx Mini та бездротові Bluetooth-гарнітури Samsung Gear Icon X.
     
     «Акція «Музичний джем від MasterCard Rewards» стала ще одним приємним сюрпризом для клієнтів Кредобанку, що цінують добру музику. Ми щиро вітаємо Ігоря з перемогою та бажаємо приємних вражень від поїздки та позитивних емоцій від фестивалю. Нагадуємо, що шанс на перемогу має кожен клієнт банку, бо тільки в Кредобанку до програми лояльності MasterCard Rewards підключено всі платіжні карти для роздрібних клієнтів», – говорить голова правління Кредобанку Ґжеґож Шатковскі.
     
     Кредобанк приєднався до програми лояльності MasterCard Rewards у вересні 2015 року, вперше в Україні підключивши до програми всі картки, емітовані для роздрібних клієнтів. Відповідно до умов програми, за кожні 12 гривень розрахунків карткою в торгово-сервісній мережі нараховується 1 бал. Бонусні бали також можна отримати за окремими спеціальними пропозиціями.
     
     Участь у програмі MasterCard Rewards є безкоштовною для всіх учасників. Перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в особистому кабінеті учасника програми. Серед подарунків – товари для відпочинку, побутова техніка, ґаджети, подарункові сертифікати, поповнення рахунків мобільного зв’язку, сувеніри та багато іншого.
     Опубликовано на minfin.com.ua 1 августа 2017, 17:36


Автор: Ольга Рябчинская прочтений: 863 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 15057
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика