Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Вже завтра Legion Run у Києві, 22.07.2017, Київ
Автор: Open World      Дата: 21.07.2017 14:51
Через бруд, лід та вогонь: Legion Run у Києві

     22 липня 2017-го року у X-Parkу зберуться прихильники здорового способу життя та стійкості духу аби відчути себе справжніми легіонерами.
     
     Legion Run — 5-кілометровий забіг для команд чи індивідуальної участі з різноманітними перешкодами з вогню, льоду, бруду і колючого дроту. До слова, усі перешкоди розробляються фахівцями цивільної інженерії і конструюються ліцензованими підрядниками, тому ми можемо говорити про абсолютну безпеку.
     
     «Legion Run став найбільш масштабним і визначним забігом з перешкодами у Південно-Східній Європі всього за три роки. Українці також можуть взяти участь у цій цікавій спортивній пригоді, яку вже встигли побачити на 3-х континентах та у 12-ти країнах світу. Це пригодницький марафон, тому на дистанції у нас 20 різноманітних перешкод, кожна з яких, переконаний, подарує учасникам незабутні враження та нових друзів. Ми є лідерами ринку. Щороку (як справжній легіон) ми завойовували нові території. Цьогоріч Legion Run вирішив приїхати до Києва. Київ – це європейська столиця, де здоровий спосіб життя є не тільки модним трендом, а й ідеологією, яку сповідує українська молодь. Крім того, ми переконані, що українці досить близькі нам ментально», — розповідає генеральний директор Ltd.Legion Run Івайло Матєв.
     
     За його словами, Кіпр став батьківщиною цього спорт-івенту. Саме у цій країні у 2014-му році понад 5000 учасників вперше взяли участь у ньому. І такий успіх надихнув організаторів постійно розширювати географію. Так, у 2017-му організатори запланували проведення Legion Run більш, ніж у 10-ти країнах світу: в Україні, Ізраїлі, Італії, Болгарії, Литві, Словаччині, Греції, на Сицилії та в Азії – у Малайзії, Гонконзі та ін.
     
     Дата і час проведення: 22 липня 2017, початок о 10:00
     Місце проведення: спортивно-розважальний комплекс «Х-PARK» м.Київ, Парк Дружби Народів
     
     #OpenWorld


Автор: Open World прочтений: 1093 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 14927
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика