Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Соціальна реклама Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді дійшла до своїх адресатів і вже отримала відгук
Автор: Станислав Власенко      Дата: 09.03.2005 13:41


     5 березня 2005 року на адресу Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді надійшов незвичайний лист від родини, що мешкає у Київській області. У ньому йдеться про бажання усиновити дитину-сироту. Лист дуже щирий і зворушливий. Після бесіди спеціалістів Держсоцслужби із дописувачами з’ясувалося, що прийняти таке рішення їх спонукав перегляд ролика соціального спрямування, щодо пропаганди інституту прийомної сім’ї, який було створено та у січні 2005 року розміщено на Національному телеканалі УТ-1 Державною соціальною службою для сім’ї, дітей та молоді у рамках реалізації Програми системи центрів соціальних служб для молоді „Створення та розповсюдження соціально-рекламної інформації”.
     „Отримання подібних відгуків для нас свідчить про те, що соціальна реклама Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді виконує свою місію і досягає поставленої мети. А крім того, це вияв налагодження ефективного зворотного зв’язку між державною установою і громадськістю у сфері вирішення гострих соціальних проблем”, - зазначила заступник Міністра України у справах сім’ї, дітей та молоді, директор Держсоцслужби Світлана Толстоухова. „Та треба сказати, що досягнення поставлених цілей у сьогоднішньому інформаційному світі неможливо вирішити без соціального партнерства із засобами масової інформації. Саме за їх участю дуже часто галузеві програми, які реалізують соціальні служби стають загальнонаціональними, і, що головне, – оперативно досягають своїх адресатів”, - додала вона.
     Дописувачі, крім вищезазначеного, просять детальніше поінформувати про умови проекту. Тому звертаємося до Вас, шановні журналісти, по-можливості надати роз’яснення щодо даного ролика як продукту соціальної реклами Державної соціальної служби, мета якого – звернути увагу громадян на соціальну проблему дітей-сиріт, що перебувають під безпосередньою опікою спеціальних установ.
     Концепція ролика передається у стилізованому дитячому малюнку-розповіді. Коротко зміст ролика можна описати наступним чином: хлопчик на вигадане ім’я Сергій П’ятницький, що проживає у будинку-інтернаті, пише листа своїм майбутнім батькам – це дуже душевне і трепетне звернення обділеної долею дитини до людей із проханням прийняти його у родину: „Я вас дуже люблю і чекаю ... Я знаю, що ви шукаєте саме такого хлопчика як я – білявого, ні, чорнявого... Я буду таким, як Ви захочете...”, – запевняє маленький герой ролика, малюючи і постійно корегуючи свій портрет, намагаючись сподобатися і сподіваючись, що його обов’язково мають впізнати... Замісць марки – емблема з Світової книги прав дитини „Кожна дитина має право на любов та спілкування”, а на конверті адреса „Моїм прийомним батькам!”.
     Можливо, завдяки нашим з Вами спільним зусиллям, свою родину знайде ще не одна дитина, волею долі позбавлена сімейного щастя.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1543 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1483
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика