Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Рибоохоронний патруль в регіонах отримав першу техніку 13 липня
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 14.07.2017 23:02


     43 сучасних автомобілі Renault Duster буде закуплено для 22 територіальних управлінь запущеного рибоохоронного патруля. Передача техніки здійснюватиметься в кілька етапів. Перші два автомобілі офіційно передано до Чорноморського та Дніпропетровського рибоохоронного патруля 13 липня. Вся техніка придбана через систему Prozorro на кошти в рамках бюджету 40 млн грн на нову техніку для рибоохоронного патруля.
     «Наявність сучасної техніки дозволить вивести показники роботи на якісно інший рівень. Велика робота була проведена з початку року. Так, за перше півріччя роботи в 2017 році патрульні виявили порушення зі збитками у 8 разів вищими, 74,8 млн, ніж у 2016 році — 9,8 млн грн. Впевнений, з новою технікою патрульним вдасться працювати ще ефективніше», — наголосив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.
     Передбачені 40 млн грн. відповідно до Бюджетного кодексу будуть надходити невеликими сумами щомісячно. Відповідно до бюджетних надходжень здійснюватимуться закупівлі. Протягом серпня-жовтня планується закупати по 8–10 автомобілів щомісячно. Графік передачі розбито, враховуючи потреби та завантаженість рибоохоронного патруля.
     Рибоохоронні патрулі, що знаходяться на каскаді річки Дніпро та в Азово-Чорноморському басейні отримають по 3 автомобіля. Патрулі, зоною відповідальності яких є внутрішні водойми, — по 1 автомобілю.
     В Держрибагентстві розказали, що Renault Duster є сучасними позашляховиками, що дозволять оперативно діставатися акваторії всіх водойм навіть в умовах поганої якості доріг. Автомобілі такої ж марки було закуплено для Київського рибоохоронного патруля на початку 2017 року, на оснащення якого було виділено 15 млн грн. Також для патрульних у 2017 році планується закупити човни та мотори. Тендерні закупівлі будуть проводитись окремо.
     Нагадаємо, у прийнятому бюджеті на 2017 рік виділено фінансування у розмірі 40 млн грн на нову техніку для рибного патруля. Це передбачає придбання необхідного мінімуму сучасних човнів та авто для результативної роботи патруля. Також у державному бюджеті на 2017 р. вперше за останні 10 років в достатньому обсязі виділено кошти на паливно-мастильні матеріали для рибоохоронного патруля у всіх регіонах України — 27 млн грн., що сприятиме проведенню рейдів в достатньому обсязі та ефективній охороні водних біоресурсів. Цього року запуск рибоохоронного патруля заплановано в усіх регіонах України.


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 910 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 14817
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика