Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У січні-травні 2017 року пасажири Придніпровської залізниці придбали через Інтернет близько 930 тис. залізничних квитків – більш як 41% від загального продажу
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 26.06.2017 10:19


     За п’ять місяців 2017 року Придніпровська залізниця перевезла понад 10 млн 982 тис. пасажирів, з яких майже 3 млн. 936 тис. осіб – у далекому сполученні. Найпопулярнішими напрямками залізничних подорожей у далекому сполученні залишаються столичний, західний (Львів, Трускавець) та приморський (Одеса і курорти Приазов’я).
     
     Стабільно високим попитом серед пасажирів продовжують користуватися електронні сервіси Укрзалізниці. Так, у січні-травні більш як 41% загальної кількості проїзних документів було придбано пасажирами через мережу Інтернет – 927,4 тис. із 2 млн 246 тис. квитків.
     
     У порівнянні з аналогічним періодом 2016 року кількість онлайн-продажу зросла на 6% - торік пасажири залізниці оформили 1 млн 945, 3 тис. квитків, з них за допомогою електронних сервісів – 681,3 тисячі.
     
     Нагадаємо, що наразі квитки через Інтернет можна придбати на всі поїзди внутрішнього сполучення, окрім додаткових і регіональних. Також у режимі онлайн можна оформити й оплатити проїзд на регіональні поїзди та поїзди міжнародного сполучення з країнами СНД. При цьому пасажир отримує бланк замовлення, який необхідно обміняти в залізничній касі на звичайний квиток.
     
     При придбанні квитків онлайн пасажири можуть скористатися офіційним сайтом Укрзалізниці booking.uz.gov.ua, з листопада минулого року працює його мобільна версія. Також віднедавна власники смартфонів на базі операційної системи Аndroid можуть використати мобільний додаток Укрзалізниці для придбання квитків, завантаживши його в Google Play.


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 989 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 14567
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика