Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Діалог Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді із молодим талановитим поколінням розвивається активно і послідовно
Автор: Станислав Власенко      Дата: 01.03.2005 08:47


     11 лютого 2005 року на першому Національному каналі свою версію теми, порушеної на прес-конференції Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді у грудні 2004 року, представили молоді талановиті журналісти. У рамках нової молодіжної телепередачі „Класний журнал” вийшов сюжет, заснований на матеріалах прес-конференції Держсоцслужби, присвяченої питанням дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей.
     Нагадаємо, 24 грудня 2004 року Державний центр соціальних служб для молоді дав прес-конференцію з приводу успішних результатів консолідації партнерства бізнесу, державної влади, міжнародного співробітництва, спрямованого на соціальну підтримку прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, мета, якої – формування в українському суспільстві позитивної громадської думки, правильного уявлення та ставлення до усвідомленого батьківства, соціальної значущості виховання прийомних дітей. Зокрема, однією із складових прес-конференції була презентація проекту „Грензель і Гретель”. У рамках цього проекту три сім’ї з Київської області отримали у 2004 році соціальну допомогу для зміцнення матеріальної бази своїх дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей, що забезпечило можливість організації виробництва для власних потреб та сприятиме формуванню позитивного ставлення до праці, професійних навичок у вихованців вищезазначених сімей.
     Особистий ракурс погляду стосовно піднятого питання продемонстрували у своєму сюжеті представники молодого покоління. Як повідомили з редакції передачі, мета їхньої роботи – донести достовірну інформацію про нові соціальні проекти, які впроваджуються за допомогою державних установ, зокрема, Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді. Сюжет не передбачав логічної крапки, адже головні результати презентованого проекту ще попереду. Та автори закцентували увагу своїх глядачів (а це переважно молодіжна аудиторія) на тому, що тема потребує глибокого осмислення. Вони переконані, що сучасна молодь не повинна бути осторонь таких питань.
     До відома: передача „Класний журнал” – оновлений проект раніше створеної телепередачі „Освітянські новини”. Зазначимо, „освітяни” вже зарекомендували себе як майстерні та популярні журналісти. У спільних планах творчої групи та Держаної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді створення низки телесюжетів, які сприятимуть донесенню актуальної та адекватної інформації до молодіжної аудиторії стосовно розв’язання певних соціальних проблем.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1297 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1450
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика