Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ОТП Банк спрощує ведення зовнішньоекономічної діяльності для компаній
Автор: Александр Михайленко      Дата: 19.06.2017 21:46


     З огляду на складності, з якими стикаються вітчизняні підприємства, працюючи з експортно-імпортними контрактами, а також при реєстрації кредитів від нерезидентів в НБУ, ОТП Банк впровадив додатковий сервіс - безкоштовні консультації для корпоративних клієнтів в режимі онлайн.
     Питання можна поставити на сайті ОТП Банку, заповнивши спеціальну форму. Компетентний представник корпоративного бізнесу, що володіє експертизою в області проведення банківських операцій, пов'язаних з обслуговуванням валютних контрактів, зв'яжеться з клієнтом протягом 1-го робочого дня у зручній для нього спосіб і надасть відповіді на всі питання.
     Також по кожному з сервісів, що надаються ОТП Банком в частині обслуговування операцій зовнішньо-економічної діяльності юридичних осіб, на сайті банку представлена детальна інформація, включаючи базові тарифи, перелік необхідних документів та покрокову інструкцію для оформлення операції, що дозволяє без відвідування банку ознайомитися з особливостями і параметрами таких послуг:
     • Продаж іноземної валюти
     • Купівля іноземної валюти
     • Конвертація іноземної валюти
     • Експертиза щодо експортних та імпортних контрактів
     • Форвардні операції
     • Кредити від нерезидентів
     • Платежі в іноземній валюті
     «Маючи за плечима 20-річний досвід співпраці з компаніями, що ведуть зовнішньоекономічну діяльність, у нас є чітке розуміння реальних потреб клієнтів і ми знаходимося в постійному пошуку нових технічних можливостей їх задоволення. Для нас таке спрощення - черговий крок назустріч клієнтам, що дозволяє скоротити час, який витрачається ними на оформлення договірних відносин із зарубіжними партнерами», - зазначила Ольга Байцар, начальник управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».
     Нагадаємо, спеціально для компаній, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, з річним оборотом до 400 млн грн ОТП Банк реалізував тарифний пакет «Міжнародний».


Автор: Александр Михайленко прочтений: 650 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 14488
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика