Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ALFA Smart Agro випустила на ринок чотири нових препарати
Автор: Олег Баль      Дата: 18.05.2017 11:55


     Асортимент ALFA Smart Agro офіційно поповнився чотирма новими препаратами, які нещодавно отримали державну реєстрацію і вже у розпорядженні сільськгоспвиробників та фермерів.
     
     Зокрема, на ринок вийшли: фунгіцид — ДОК Про, ЗП (цимоксаніл, 300 г/кг + міклобутаніл, 200 г/кг), гербіциди — Клінч Макс, ВГ (римсульфурон, 250 г/кг + флорасулам, 80 г/кг + тифенсульфурон-метил, 150 г/кг) та Містард, ВГ (трибенурон-метил, 750 г/кг), інсектицид Командор Гранд, ТКС (імідаклоприд, 500 г/л + альфа-циперметрин, 50 г/л.). Окрім цього, незабаром у продаж також надійдуть: фунгіцид Тезис, КС (тебуконазол, 500 г/л) та інсектицид Нокаут Екстра, КС (альфа-циперметрин, 200 г/л).
     
     Всі препарати розроблені науковцями ALFA Smart Agro в результаті тривалих досліджень.
     
     «Розробляючи нові препарати, ми спирались на багаточисельні дослідження та міжнародний досвід наших науковців. Ми раді, що довготривала праця приносить результат. Але попереду ще багато планів: сьогодні на Білоцерківському заводі розробляються нові продукти. Зокрема, у агрономічній лабораторії шукають унікальні комбінації пост-патентних речовин, а у хімічній лабораторії науковці працюють над розробкою ефективних формуляцій нових препаратів. Також у цьому році ми відкрили власний центр польових досліджень у Київській області площею понад 80 га, на якому будемо випробовувати ефективність нових розробок, а також продемонструємо результати дії понад 25 варіантів систем захисту польових культур», — наголошує кандидат с/г наук, директор з розвитку та управління портфелем продуктів Сергій Кнечунас.
     
     Нагадуємо, що 7 жовтня компанія ALFA Smart Agro відкрила у Білій Церкві завод з виробництва мікродобрив та засобів захисту рослин (ЗЗР). Потужність заводу — 11,4 тис. тон продукції на рік, він здатен забезпечити понад 10% потреб українських аграріїв у ЗЗР.
     
     ALFA Smart Agro — провідний український виробник засобів захисту рослин (ЗЗР) та мікродобрив, який працює на ринку понад 15-ти років. Основу продуктової лінійки компанії складають ЗЗР. На сьогодні зареєстровано понад 60 препаратів (30 гербіцидів, 11 фунгіцидів, 9 інсектицидів, 5 продуктів для обробки насіння, 1 десикант, а також 6 інших продуктів). 22 продукти вже є розробками українських вчених-фахівців ALFA Smart Agro. Також компанія пропонує ринку лінійку мікродобрив ТМ Найс з 8-ми типів для різних сільськогосподарських культур, а також 7 гібридів кукурудзи та 7 гібридів соняшнику під брендом ALFA Seeds.


Автор: Олег Баль прочтений: 909 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13992
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика