Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Про результати роботи ДП “Газ-тепло” у 2004 році
Автор: Станислав Власенко      Дата: 03.02.2005 08:58


     В 2004 році ДП “Газ-тепло” співпрацювало з підприємствами теплової енергетики за трьома основними напрямками: переробка власного природного газу ДП ”Газ-тепло” на підприємствах теплокомуненерго України з подальшою реалізацією теплової енергії безпосередньо споживачам; безпосередня реалізація природного газу підприємствам теплоенергетики та оренда цілісного майнового комплексу, який дозволяє повністю замкнути цикл виробництва та постачання теплової енергії.
     
     За першим, основним напрямком, ”Газ-тепло” в 2004 році було укладено з підприємствами теплової комунальної енергетики 79 договорів на переробку природного газу та реалізацію теплової енергії споживачам. Основний принцип роботи за такою схемою полягає в тому, що безпосереднім власником товару "теплова енергія" є ДП ”Газ-тепло”. Це означає, що всі кошти від споживача надходять на розподільчий рахунок підприємства, отже, забезпечується не тільки прозорість схем розрахунку, але і повний контроль цільового використання даних коштів. За згаданими договорами в 2004 році було перероблено 2 289 млн. куб. м. природного газу загальною вартістю 373,9 млн. грн. Сума коштів, що надійшли в 2004 році - 348,5 млн. грн. Це компенсувало 93,2% вартості спожитого газу та дозволило виробити та поставити споживачам 13 747 тис. Гкал теплової енергії, у тому числі: населенню – 11 149 тис. Гкал, бюджетним установам – 1 865 тис. Гкал, госпрозрахунковим підприємствам – 733 тис. Гкал.
     
     За другим напрямком роботи за минулий рік було укладено 16 договорів на реалізацію природного газу. Загальний обсяг поставленого в 2004 році за цими договорами природного газу складає 100,8 млн. куб. м на суму 21,7 млн. грн. Загальний обсяг отриманих коштів за вказаними договорами - 20,1 млн. грн. Таким чином, рівень розрахунків склав в минулому році 92,7%.
     
     В 2004 році було взято в оренду цілісний майновий комплекс теплових мереж міського виробничого управління житлово-комунального господарства м. Армянська АР Крим. Для підготовки до опалювального сезону ДП ”Газ-тепло” було інвестовано понад 900 тис. грн. Це дозволило забезпечити своєчасний початок опалювального сезону та безперебійну роботу підприємства із забезпечення населення та установ міста теплом.
     
     В 2004 році була надана фінансова допомога підприємствам галузі, з якими співпрацює ДП “Газ-тепло”. Обсяг допомоги склав 1 823 тис. грн., вона була спрямована на модернізацію основних засобів підприємств – обладнання та приладів обліку газу.
     
     Спільно з підприємствами теплоенергетики, згідно з Законом України вiд 24.06.2004 № 1875-IV ”Про житлово-комунальні послуги”, ДП ”Газ-тепло” в 2004 році здійснило роботу із приведення тарифів на послуги з постачання теплової енергії у відповідність до існуючих економічно обґрунтованих витрат на її виробництво у деяких регіонах. Це дозволяє уникнути заборгованості за поставку енергоносіїв, заборгованості по заробітній платі, відсутності коштів на впровадження енергозберігаючих заходів, модернізацію обладнання, впровадження заходів із запобігання аварій. Результатом цієї роботи є доведення прийнятих тарифів на тепло до стовідсоткового відшкодування витрат на виробництво та транспортування теплової енергії в Харківській області, містах Херсон, Золочів (Львівська обл.), Славутич (Київська обл.).
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1979 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1396
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика