Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Спілкуйтеся з «Фокстрот» через Viber
Автор: Сергей Грищук      Дата: 08.05.2017 14:57


     Паблік аккаунт в Viber створений «Фокстротом» для того, щоб покупцям було зручніше отримувати інформацію про акції, спеціальні пропозиції та унікальні товари на реальних та інтернет-полицях продавця. Користувачі месенджера зможуть оперативно отримувати інформацію про послуги та новинки, знаходити найближчі точки обслуговування, безпосередньо спілкуватися зі службою онлайн-підтримки. В акаунті є можливість зв'язатися з представником «Фокстроту» і в діалозі один на один поставити будь-які питання, отримати необхідну інформацію, дізнатися деталі за своїм запитом.
     - Ми розширюємо кордони спілкування з клієнтами завдяки співпраці з такими інноваційними каналами, - розповідає Євген Кречетович, начальник служби управління взаємовідносинами з покупцями (CRM) бренду "Фокстрот". - Простий і зручний сервіс месенджера підвищить якість комунікації з клієнтами, забезпечить оперативність, індивідуальність меседжів, а значить і ефективність нашої роботи, дозволивши на 100% відповідати очікуванням покупців від наших товарів і послуг.
     Щоб скористатися можливостями «Фокстрот» в Viber, потрібно перейти за посиланням в паблік аккаунт http://chats.viber.com/foxtrotua і підписатися на нього або знайти бренд через пошук в Viber на Discover screen, а потім натиснути кнопку «Підписатися».
     У компанії також повідомляють, що для передплатників «Фокстрот» в паблік аккаунт в Viber планують проводити ексклюзивні акції з привабливими умовами.
     Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки і побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 3 квартал 2016 року). Станом на травень 2017 року Україні налічується 159 супермаркети ТМ «Фокстрот. Техніка для дому". Магазини представлені в 90 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 150 000 кв.м.
     З 2016 року бренд «Фокстрот» розвивається згідно омні-концепції, поєднуючи он-лайн і офф-лайн формати торгівлі. В кінці року стартувала реконцепція рітейлера в форматі Foxtrot Show. Мережа магазинів «Фокстрот» відкрила два супермаркети в інноваційному форматі Foxtrot Show Store, де пропозиції технологічних новинок зайняли близько 70% асортименту, а продаж відбувається в режимі «тестуй і бери». У квітні 2017 року кількість учасників «ФОКС клубу» - клубу лояльних покупців бренду склала майже 6,4 млн. чоловік.
     
     Viber є частиною японської Rakuten Group. Це один із лідируючих додатків для вільного спілкування по всьому світу. Близько 800 мільйонів унікальних користувачів в 193-х країнах використовують Viber. В Україні аудиторія Viber налічує 20 мільйонів чоловік. Користувачі можуть відправляти безкоштовні текстові повідомлення, різноманітні стікери, фотографії, відео і дудли, обмінюватися даними про місцезнаходження в будь-якій точці світу і здійснювати безкоштовні дзвінки в HD-якості. За допомогою Viber Out користувачі можуть здійснювати недорогі дзвінки на будь-який телефонний номер по всьому світу. Viber доступний для iPhone®, iPad®, Android ™ смартфонів і планшетів на платформі Windows Phone, BlackBerry®, Blackberry® 10, Windows®, Windows 8®, Mac and Linux і працює в мережах 3G / 4G або по Wi-Fi.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 887 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13907
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика