Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Культуру надо насаждать! Даже силой... Иначе нас всех ждет крах. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Києві вперше проведуть Legion Run
Автор: Open World      Дата: 06.05.2017 16:02
Legion Run — це 5-кілометровий забіг для команд чи індивідуальної участі з різноманітними перешкодами з вогню, льоду, бруду і колючого дроту

У Києві вперше проведуть Legion Run      До слова, усі перешкоди розробляються фахівцями цивільної інженерії і конструюються ліцензованими підрядниками, тому ми можемо говорити про абсолютну безпеку.
     
     Всього за три роки Legion Run став найбільшим забігом з перешкодами в Південно-Східній Європі.
     
     Цікаву спортивну пригоду, яку вже встигли побачити на 3-х континентах та у 12-ти країнах світу вже зовсім скоро проведуть у Києві. Як повідомляють організатори, 22 липня 2017-го року прихильники здорового способу життя та стійкості духу зможуть відчути себе справжніми легіонерами, взявши участь у Legion Run.
     
     «Це незабутня адреналінова пригода! Це не змагання і не марафон! Ми вперше проведемо Legion Run в Україні та навчимо учасників перемагати себе! Концепція заходу побудована таким чином, що учасники (за допомогою своїх друзів-легіонерів і через подолання різноманітних перешкод) успішно борються проти своїх страхів. І перемагають! Це те, що робить Legion Run особливим. Окрім пропаганди спорту, мотивації завжди залишатися сильним духом, ми створюємо сприятливу атмосферу для налагодження дружніх стосунків серед легіонерів. Саме тому все більше європейських компаній рік за роком обрають нас як ефективний спосіб team-building», — повідомив генеральный директор Ltd.Legion Run Івайло Матєв.
     
     За його словами, Кіпр став батьківщиною цього спорт-івенту. Саме у цій країні у 2014-му році 5000 учасників вперше взяли участь у ньому. І цей успіх надихнув організаторів постійно розширювати географію. Так, цього року організатори планують проведення Legion Run більш, ніж у 10-ти країнах світу: в Україні, Ізраїлі, Італії, Болгарії, Литві, Словаччині, Греції, на Сицилії та в Азії – у Малайзії, Гонконзі та ін.
     
     Дата і час проведення: 22 липня 2017, час уточнюється
     
     Місце проведення: уточнюється, Київ
     #OpenWorld


Автор: Open World прочтений: 1192 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13880
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика