Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

„Коли єднаються долі”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 30.01.2005 19:58


     За ініціативою Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Міністерства України у справах сім’ї, дітей та молоді разом з Національною телекомпанією України створено документальний фільм „Коли єднаються долі”, направлений на профілактику раннього соціального сирітства, відмови від дитини.
     
     Метою створення фільму визначено сприяння формуванню свідомого батьківства та материнства, відповідальності за виховання дітей, їхнє здоров’я та гармонійний розвиток.
     До соціальної категорії, на яку розраховано захід, належать молоді сім’ї, сім’ї з дітьми, неповні сім’ї, молодь, яка готується до шлюбу. Хоча, без перебільшення, матеріал адресовано на кожного свідомого громадянина України, оскільки тема – соціальна підтримка та захист дітей, які залишилися без батьківського піклування – є надзвичайно актуальною в українському суспільстві. Щороку у пологових будинках майже дві тисячі жінок залишають своїх дітей. Протягом 2004 року під соціальний супровід центрів соціальних служб для молоді було взято 40 матерів, які мали намір відмовитися від новонароджених дітей. У результаті проведеної з ними роботи 34 особи змінили своє рішення на користь материнського щастя та священного права дитини на рідну сім’ю.
     
     Фільм триває 32 хвилини.
     Переглянувши його, глядач дізнається про явище соціального сирітства крізь призму історії (від створення „сиротинців” – будинків, де виховувалися діти, яких залишили матері, „порадніх для матерів” до сучасних форм підтримки дітей та сімей, що опинилися у кризі, зокрема Центри „Матері і Дитини”). Показано реальні історії із життя, коментарі фахівців про причини проблем та шляхи їх подолання.
     Інформаційна підтримка засобів масової інформації вищезазначеного заходу Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді може докласти певної ваги у справу попередження раннього сирітства в Україні.
     
     Подивіться фільм самі, розкажіть про нього своїм читачам. Запитання „Мама, чому ти мене залишила?” не повинно турбувати ані серце безпорадного маляти, ані, через десятки років, думку дорослої сформованої людини!
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1284 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1377
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика