Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

на телеканалі УТ-1 прем’єра документального фільму„Право на сім’ю”, виготовленого на замовлення Державного центру соціальних служб для молоді
Автор: Станислав Власенко      Дата: 23.12.2004 14:16


     У рамках реалізації відомчої програми центрів соціальних служб для молоді України „Створення та розповсюдження соціально-рекламної інформації” Державним центром соціальних служб для молоді разом з партнерами, зокрема, Національною телекомпанією України, Київським благодійним фондом „Ліга прийомних сімей” створено документальний фільм соціального спрямування „Розвиток і державна підтримка альтернативних сімейних форм державної опіки над дітьми в Україні”, який увійде у відеопрокат під назвою „Право на сім’ю”.
     Фільм виготовлено з метою донесення до широких верств населення інформації про нормативно-правові, організаційно-методичні, економічні та соціально-психологічні аспекти створення та функціонування в Україні сімейних форм державної опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування, стимулювання потенційних прийомних батьків та батьків-вихователів взяти на виховання біологічно нерідних дітей. Про перспективи державної політики з розвитку в Україні інституту піклування про дитину дають роз’яснення Міністр України у справах сім’ї, дітей та молоді В.І.Довженко та Міністр освіти і науки України В.Г. Кремінь. Фільм знайомить з долями дітей, взятих на виховання пересічними громадянами, які переконливо доводять соціальну значущість явища усиновлення та виховання біологічно нерідних дітей у сім’ях.
     На момент створення фільму в Україні налічувалося 85 прийомних сімей, станом на 1 жовтня 2004 року – 102(!), порівняно з минулим роком їх кількість зросла на 46%, розвивається мережа будинків сімейного типу – їх вже понад 130.
     Інформаційно-просвітницька кампанія Державного центру соціальних служб для молоді Міністерства України у справах сім’ї, дітей та молоді з пропаганди інституту прийомних сімей, у рамках якої створено вищезазначений документальний фільм, включила виготовлення та розповсюдження плакату тиражем 200000 прим., буклету – 200000 прим., розміщення зовнішньої реклами (біл-борти, сіті-лайти) 370 одиниць по всій Україні та 150 ліфт-бордів формату А-1 по місту Києву – усе під назвою „Прийомна сім’я – це для мене”. Завершується робота над відеороликом „Всі діти мають право на любов і піклування”.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2145 оценки: 5 от 1
© Свидетельство о публикации № 1354
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика