Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Заборгованість АЕК “Київенерго” за спожитий газ у листопаді збільшилася на 22,2 млн. грн.
Автор: Станислав Власенко      Дата: 02.12.2004 10:46


     Заборгованість АЕК “Київенерго” за спожитий природний газ перед ДК “Газ України” у листопаді поточного року збільшилася на 22,17 млн. грн. Це майже дорівнює боргу столичної енергокомпанії за десять місяців 2004 року, який складає 21,8 млн. грн. Загальний борг «Київенерго» за 2004 рік сягнув 44 млн. грн. АЕК «Київенерго» протягом тривалого часу залишається найбільшим боржником за спожитий природний газ серед усіх споживачів в Україні.
     
     Щодобово протягом поточного опалювального сезону столична енергокомпанія споживає більше 14 млн. куб м. природного газу на суму 2,434 млн. грн., що дорівнює майже половині загальнонаціонального обсягу споживання ТКЕ. Внаслідок погіршення стану розрахунків АЕК «Київенерго» рівень оплати спожитого природного газу зменшився з 75,4% у жовтні до 64,7% у листопаді поточного року.
     
      АЕК «Київенерго» постійно порушує договірні відносини з ДК «Газ України», що знаходить своє вираження у складанні додаткових графіків погашення заборгованостей, які згодом також порушуються енергетиками.
     
      Користуючись тим, що ВАТ «Київгаз» фактично самоусунулося від забезпечення належної дисципліни газопостачання, АЕК «Київенерго» несанкціоновано споживає природний газ та не здійснює відповідну оплату ДК «Газ України».
     
     Стрімке зростання обсягів несплаченого природного газу попри зобов’язання «Київенерго» щодо чіткого дотримання відповідного графіка погашення заборгованості протягом 2004 року свідчить про неспроможність керівництва столичної енергокомпанії забезпечити дотримання договірних відносин з ДК “Газ України”.
     
     У разі подальшого ігнорування київською енергокомпанією вимог законодавства щодо виконання умов договору про поставки газу, ДК “Газ України” вживатиме жорстких заходів, навіть до припинення договору з АЕК “Київенерго”.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1473 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1341
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика