Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

600 міжміських таксофонних розмов щодня
Автор: Сергей Грищук      Дата: 08.03.2017 17:21


600 міжміських таксофонних розмов щодня      У січні та лютому з таксофонів Укртелекому щодня здійснювалося понад 600 міжміських безкоштовних розмов. Якщо у січні таких дзвінків було 16,2 тисячі, то вже у лютому їх побільшало до майже 21 тисячі. Саме з початку року задля вільного спілкування оператор не тарифікує дзвінки з таксофонів на фіксовані номери в межах міста, області й навіть всієї країни, а також розмови з абонентами послуги Smart Line від Укртелекому (код «892»).
     
     Соціальна ініціатива щодо безкоштовних дзвінків з таксофонів підтверджує свою затребуваність для користувачів у всіх регіонах країни. Нагадаємо, що кілька років тому компанія запропонувала безкоштовні дзвінки на місцеві номери. І тепер у країні десятки тисяч таксофонних розмов щодня. У цьому році щомісяця здійснюється майже до 700 тисяч дзвінків. Переважна більшість таких розмов – місцеві.
     
     Мережа Укртелекому нараховує майже 6 тисяч універсальних таксофонів, що надають послуги як вихідних, так і вхідних дзвінків. А це означає, що і дзвінки з таксофона на таксофон по Україні теж безкоштовні.
     
     Відтак, користувачі фіксованої телефонії можуть без обмежень спілкуватися з рідними та знайомими, які живуть у різних регіонах країни.
     
     Таксофони розташовано в громадських місцях як у великих містах, так і невеликих населених пунктах. Це вокзали, пляжі, центральні та спальні райони міст, торгові центри, лікувально-оздоровчі заклади тощо.
     
     Рекомендовать к прочтению
     


Автор: Сергей Грищук прочтений: 909 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 13156
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика