Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ГОЛОВНА ПОДІЯ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ ЯКІСНОГО ЗВУКУ ТА ОПЕРАТОРІВ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ HI-FI ТА СИСТЕМ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 05.11.2004 15:13


     4 листопада в виставковому центрі „КиївЕкспоПлаза” розпочала свою роботу третя міжнародна виставка Hi-Fi, High-End апаратури та домашнього кінотеатру Kyiv Hi-Fi Show 2004, організатором якої виступає компанія „Євроіндекс”.
     Експозиція виставки демонструє різноманітну Hi-Fi та High-End апаратуру, домашні кінотеатри, системи супутникового телебачення, цифрові технології запису і відтворення звуку, автомобільну аудіо- та відеоелектроніку, ліцензійні аудіо- та відеозаписи, інтегровані системи управління "Інтелектуальний дім", а також послуги з проектування та оформлення інтер'єрів домашніх кінотеатрів. Гості виставки зможуть ознайомитися із широким спектром апаратури різних виробників — від економ-класу до безкомпромісного за якістю класу High-End.
     У Kyiv Hi-Fi Show 2004 беруть участь близько 50 компаній, серед яких лідери українського ринку Hi-Fi та High-End апаратури — Compass, Zemfira Consumer Ukraine, „Гамма Електронікс”, „Карма Аудіо”, „Медіатек”, „Мелодія”, МИРС, „Нуклон”, „Саунд Саунд”, „Техноком Плюс”, „ФОКСТРОТ”, „Харді-Гарді” та інші.
     На виставці представлено близько 200 всесвітньо відомих торговельних марок, зокрема: AMX, ARCAM, AUDIOQUEST, CAMBRIDGE AUDIO, CANTON, MARANTZ, MARK LEVINSON, MсINTOSH LABS, MORDAUNT SHORT, NAD, NAKAMICHI, NTC, PRIMARE, QED, YAMAHA та інші.
     Загальна площа Kyiv Hi-Fi Show 2004 зросла в порівнянні з минулим роком на 35% та сягає 3 200 м2.
     Для демонстрації можливостей високоякісної апаратури організатори виставки використали успішну практику минулого року: спроектували та побудували 18 акустичних боксів, де характеристики звучання максимально наближені до умов житлових приміщень.
     Виставку Kyiv Hi-Fi Show 2004 супроводжує унікальна програма заходів. До програми виставки включено презентації нової аудіо- та відеотехніки, семінари, присвячені професійним проблемам. Визначними подіями Kyiv Hi-Fi Show 2004 стануть світові прем’єри від торговельних марок FUJITSU и NEC. Виставка привернула увагу експертів із різних країн світу: Німеччини, Нідерландів, США, Швеції, Японії тощо.
     Цікава акція цього року очікує на відвідувачів-автолюбителів: у межах виставки SPL-клубом буде проведено „Змагання з автозвуку — фінал сезону 2004 року”. Гості виставки зможуть оцінити автозвук у двох категоріях: якість звуку і необмежений звуковий тиск (SPL). У змаганнях візьмуть участь близько 50 автомобілів.
     
     Оргкомітет виставки висловлює подяку партнеру — журналу „What Hi-Fi? Звук и видео” за інформаційну підтримку у період підготовки та проведення виставки. За рекламну підтримку дякуємо музичному телеканалу „М1” та радіо „Ностальжи”.
     Одночасно з виставкою Kyiv Hi-Fi Show Kyiv проходять перша міжнародна виставка цифрового фото-, відеообладнання та медіа-технологій Kyiv DigiPhoto Show 2004 та друга спеціалізована виставка-ярмарка персональних та домашніх цифрових технологій ЦифроМанія:), що дозволяє об’єднати в рамках однієї події професійні та споживчі аудиторії у сфері споживчої електроніки та цифрових технологій для дому.
     Виставка Kyiv Hi-Fi Show 2004 демонструє об'єктивну картину ринку високоякісної споживчої електроніки в Україні, презентує новинки, що тільки з'явилися на світовому ринку, а також є місцем, де споживачі зможуть порівняти техніку від різних виробників та зробити виважений вибір. Але у той же час виставка є професійним святом, цікавим і корисним заходом, місцем зустрічі еліти українського бізнесу.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1469 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1305
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика