Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” має намір придбати 47,93% акцій ЗАТ “Лукор”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 04.11.2004 14:49


     Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” розширюватиме власну базу матеріальних активів з метою включення до складу Національної вертикально-інтегрованої нафтової компанії усіх елементів технологічного ланцюга з виробництва нафтопродуктів та акумулювання в рамках ВІНК найбільшої додаткової вартості.
     
     З метою розбудови Національної ВІНК “Нафтогаз України” має намір придбати 47,93% акцій ЗАТ “Лукор”. Компанія оптимізувати та збільшити надходження сировини на підприємство. Зокрема, співпраця у рамках ВІНК дозволить задіяти продуктопровід Дрогобич-Калуш, який сьогодні не використовується. Постачання трубопроводом на ЗАТ “Лукор” прямогінного бензину та прямогінного дизельного пального виробництва ВАТ “НПК “Галичина”, яке згідно Указу Президента також увійде до складу ВІНК, дозволить зекономити кошти, які можуть бути направлені на модернізацію підприємства.
     
     Компанія також має намір звернутися до Кабінету Міністрів України з проханням передати у статутний фонд НАК “Нафтогаз України” державний пакет акцій ВАТ “АЗМОЛ”. Об’єднання в структурі Національної ВІНК переробних потужностей АТ “Укртатнафта” та ВАТ “АЗМОЛ” дозволить оптимізувати і збільшити виробництво автомобільних мастил в Україні.
     
     “Включення до складу Компанії нових матеріальних активів сприятиме зміцненню позицій Національної ВІНК на українському ринку нафтопродуктів, – відзначив Голова правління НАК “Нафтогаз України” Юрій Бойко. – Координація роботи усіх державних підприємств в рамках однієї структури перетворить ВІНК на потужного гравця, пріоритетом якого є захист національних інтересів держави”.
     
     
     Довідка: ЗАТ "Лукор" було створено у грудні 2000 року ТОВ "ЛУКОЙЛ-Нефтехим" і вітчизняним нафтохімічним концерном ВАТ "Оріана". Статутний фонд підприємства становить 1,3 млрд. грн.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1882 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1299
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика