Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

BASF відкриває новий аграрний сезон 2017 року під гаслом «Плюсуй переваги!»
Автор: Александр Михайленко      Дата: 02.02.2017 17:10


     Концерн BASF, один зі світових лідерів у сфері захисту рослин, розпочав 2017 рік із серії зимових подій під гаслом «Традиції плюс інновації — Плюсуй переваги!». У межах цієї концепції BASF представив низку інноваційних препаратів, серед яких новинки 2017 року зі словом «Плюс» у назві, що свідчить про додаткові переваги їх застосування на полях для олійних, зернових, бобових та плодових культур. Серед таких інноваційних рішень — система Clearfield® Plus з гербіцидами Євро-Лайтнінг® Плюс та Пульсар® Плюс, фунгіциди Адексар® СЕ Плюс та Рекс® Плюс, гербіцид Кельвін® Плюс і регулятор росту Регаліс® Плюс. Крім того, BASF незмінно пропонуватиме аграріям додаткові «плюси» у вигляді цінних технічних консультацій, страхування ризиків, своєчасної експертної оцінки та постійної підтримки.
     
     Масштабні заходи проходять у чотирьох містах України (Суми, Львів, Київ, Одеса), об’єднуючи тисячі передових аграріїв із різних регіонів країни, вітчизняних експертів компанії BASF і спеціально запрошених європейських спікерів.
     
     Серед рішень, які викликають особливий інтерес, — система вирощування соняшнику Clearfield® Plus. Україна стала однією з перших серед європейських країн, де наприкінці минулого року було анонсовано цю новітню технологію. Створена на основі Clearfield®, вона включає в себе спеціально розроблені гібриди соняшнику та вдосконалені гербіциди Євро-Лайтнінг® Плюс і Пульсар® Плюс з унікальною новою формуляцією, що дозволяє навіть зі зменшеною кількістю діючих речовин досягати максимальних результатів.
     
     Євро-Лайтнінг® Плюс забезпечує неперевершений контроль бур’янів і гнучкість до норми та часу внесення. При цьому ефективність його дії фактично не залежить ні від кількості опадів, ні від ступеню обробітку ґрунту.
     
     Другим потужним гербіцидом для захисту соняшника в системі Clearfield® Plus став Пульсар® Плюс. Серед його переваг — висока ефективність контролю дводольних та злакових бур’янів, а також менше пестицидне навантаження на ґрунт. З 2017 року технологія Clearfield® Plus стане широкодоступною для українських аграріїв, які на власному досвіді зможуть відчути її переваги у вигляді вражаючих врожаїв і збільшення рентабельності.
     
     Згідно з рекомендаціями експертів BASF, в авангарді захисту зернових з 2017 року стоять два інноваційних фунгіциди — Адексар® СЕ Плюс та Рекс® Плюс. Так, Адексар® СЕ Плюс вражає потужністю і довготривалим захистом озимої і ярої пшениці та ячменю від широкого спектру хвороб. До складу цього препарату входить діюча речовина Ксеміум®, що завдяки унікальним властивостям та мобільності чинить лікувальну дію на будь-якому етапі розвитку патогену, а також має тривалу профілактичну дію. Додатковим аргументом на користь Адексар® СЕ Плюс є здатність препарату стимулювати розвиток рослини завдяки AgСelence®-ефекту, що забезпечує кращий розвиток кореневої системи рослин, підвищення їхньої життєздатності, стійкості до стресових умов та збільшення урожайності.
     Препарат Рекс® Плюс — надійне рішення для захисту посівів зернових від значної кількості хвороб, що має найшвидшу лікувальну дію або миттєвий «стоп-ефект». Він захищає нові прирости рослини і високоефективний як за низьких, так і за високих температур.
     Новою відповіддю від BASF на потреби сучасних аграріїв, які вирощують кукурудзу, стане системний гербіцид Кельвін® Плюс. Він створений для потужного контролю дводольних і злакових бур’янів, в тому числі багаторічних.
     А українським садоводам упевненості в гідних результатах праці додасть застосування регулятору росту Регаліс® Плюс для плодових культур. За допомогою цього
     препарату зменшується кількість неплодоносних пагонів, поліпшується утворення зав’язі, листя пропускає більше світла, і зрештою сильна рослина дає добрий урожай яскравих та соковитих плодів.
     
     "BASF як один з лідерів ринку та інноваційна компанія з великими технологічними можливостями ніколи не припиняє пошук нових рішень, що допомагають аграріям впоратися з викликами сьогодні і в майбутньому. Я неймовірно радий відкрити новий аграрний сезон саме під гаслом «Плюсуй переваги», бо вірю, що завдяки спільним зусиллям українських аграріїв і BASF він стане сезоном ще більш високих врожаїв і прибуткової роботи на землі", — зазначив Тіберіу Діма, керівник агробізнесу компанії BASF в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу.
     
     Для максимального залучення учасників і продуктивної дискусії організатори події обрали креативний формат — «Перший інноваційний канал». Ставши глядачами і учасниками живого «телевізійного шоу», українські аграрії отримали більше можливостей із пошуку нових ідей та ефективних рішень для своїх господарств, обміну досвідом і спілкування в експертному колі.
     
     Про концерн BASF
     У BASF ми створюємо хімію для сталого майбутнього, поєднуючи економічний успіх із захистом довкілля та соціальною відповідальністю. Близько 112 000 співробітників BASF роблять свій внесок в успіх клієнтів концерну практично в кожному секторі та практично в кожній країні світу. Наш продуктовий портфель складається з 5 сегментів: хімікати, спеціальні продукти, функціональні матеріали та рішення, рішення для сільського господарства, а також нафта і газ. У 2015 році обсяг продажів концерну склав 70 млрд євро. Акції BASF торгуються на фондових біржах Франкфурта (BAS), Лондона (BFA) і Цюріха (BAS).
     
     Про підрозділ засобів захисту рослин BASF
     Підрозділ засобів захисту рослин (Crop Protection) концерну BASF, обсяг продажів якого склав понад 5,8 млрд євро у 2015 році, є постачальником інноваційних рішень для аграрної галузі, газону та декоративних рослин, боротьби зі шкідниками сільського господарства та для охорони здоров’я. Широкий портфель діючих речовин, засобів обробки насіння і біологічного контролю, формуляцій і сервісів дозволяє підрозділу оптимізувати ефективне виробництво високоякісних продуктів харчування та забезпечує збереження врожаю після збору, мінімізує вплив на ґрунт та перешкоджає поширенню хвороб. Завдяки впровадженню нових технологій і ноу-хау підрозділ засобів захисту рослин BASF підтримує агровиробників та професіоналів у боротьбі зі шкідниками заради поліпшення якості життя тих, хто працює на землі та всього суспільства.
     
     Праця аграрія — одна з найважливіших на Землі!
     Кількість населення у світі стрімко збільшується, до 2050 року на Землі житиме близько 9 мільярдів людей. Це означає зростання потреб у продуктах харчування. Тому на аграріїв покладено велику відповідальність за отримання максимальних врожаїв та забезпечення продуктів харчування найвищої якості. У співпраці з аграріями BASF розробляє хімічні елементи заради досягнення спільної мети: зберегти кожну зернину та отримати максимальний урожай від землі з турботою про неї, як про безцінний ресурс.


Автор: Александр Михайленко прочтений: 1110 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 12666
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика