Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

22-26 вересня 2004 p. у виставковому центрі
Автор: Станислав Власенко      Дата: 24.09.2004 08:36


     "Будівництво та архітектура" є дійсно головним будівельним форумом України, який активно розвивається разом із будівельною галуззю, тому зміна та розвиток його експозицій, новітні технології, товари та послуги, що представляють учасники, дають можливість сформувати уявлення про сучасний стан будівельного комплексу України.
     За роки свого існування виставка стала не тільки оптимальним засобом маркетингу, але й місцем, де спеціалісти можуть спілкуватися віч-на-віч та ефективно вирішувати загальні питання свого бізнесу.
     Метою виставки "Будівництво та Архітектура 2004" є сприяння фірмам та організаціям у встановленні нових та розширенні існуючих ділових відносин; підтримка вітчизняного виробника;
     ознайомлення фахівців з новітніми розробками в галузі будівництва та архітектури, проектування, виробництва будівельних матеріалів; впровадження у будівництво досягнень вітчизняних та іноземних будівельних компаній та проектних організацій; просування на український ринок нових будівельних матеріалів та технологій.
     З року в рік у виставці беруть участь лідери вітчизняного будівельного ринку - виробники та постачальники будівельної продукції, відомі українські та іноземні торгові марки, які презентують нові технології, обладнання та матеріали для будівництва.
     Виставка демонструє розвиток будівельного комплексу не тільки в столиці, але й у регіонах. Це провідні підприємства та фірми з Київської, Дніпропетровської, Харківської, Одеської, Донецької, Львівської, Луганської та інших областей та з Автономної Республіки Крим.
     Високий рейтинг та визнання цього форуму не тільки в Україні, але й за кордоном обумовили значне зростання кількості стендів іноземних учасників, зокрема з Росії, Польщі, Туреччини, Чехії, Бельгії, Німеччини та інших країн (понад 80).
     Для іноземних компаній саме "Будівництво та Архітектура" є найкращим початком роботи на українському ринку. Цього року близько 12% учасників - іноземні експоненти, які пропонують свою продукцію та послуги на виставці.
     Спеціалізовані розділи виставки "Будівництво та Архітектура 2004" /осінь/ в повному обсязі представляють всі напрямки розвитку будівельної галузі країни і дають чудову можливість оцінити реальний стан та визначити перспективи розвитку будівельного комплексу країни. Такими галузевими розділами є:
     "Проектування, будівництво", "Покрівля та ізоляція", "Фасади, вікна та двері", "Опалення, водопостачання, вентиляція та кондиціювання", "Освітлення, електрообладнання, інструмент", "Покриття для підлог, декор стін та стель", "Кераміка та сантехніка".
     Дуже приємно відзначіти, що IV спеціалізована виставка "Інвестиції та Нерухомість 2004" цього року зробила великий прорив як у кількості учасників, так і у своїй діловій частині. У ній беруть участь всі головні оператори ринку нерухомості. Серед компаній - участників такі провідні організацій' як "Житло-Інвест", "Кепітал Ріал Істейт", "Київміськбуд", "Укрпромбанк" та інші.
     На виставці "Інвестиції та Нерухомість 2004" представлені такі напрямки: "Інвестиційні проекти", "Інвестиційна діяльність", "Страхування інвестицій", "Банківські послуги", "Операції з нерухомістю", "Оцінка майна", "Правове та юридичне забезпечення".
     На виставці "Будівництво та Архітектура 2004" /осінь/ передбачена дуже насичена ділова програма. Понад 15 семінарів, круглих столів, конференцій, Міжнародний Проектно-інвестиційний Форум та два конкурси. У заходах беруть участь керівники найавторитетніших державних та приватних будівельних організацій, інвестиційних компаній, проектних інститутів, представники КМДА, Головкиївархітектури, Київміськекспертизи.
     Вперше у рамках IV спеціалізованноі виставки "Інвестиції та Нерухомість 2004" пройде Міжнародний Проектно-інвестиційний Форум, організаторами якого є AT "Київський міжнародний контрактовий ярморок", НСМ Group, Асоціація «Рада Торгових Центрів України», AT «Київпроект», «Commercial Property». У форумі беруть участь спеціалісти у галузі девелопмента, представники управляючих компаній, представники інвестиційних компаній з України, Росії, Бельгії, Великобританії, Франції, Литви, представники банків та фінансових структур.
     Провідні девелопери представлятимуть свої найбільш успішні проекти періоду 2003-2004 p.p., а також презентують нові перспективні проекти на розгляд українським та зарубіжним інвесторам, представникам банків, фінансових та інвестиційних структур.
     Програмой форуму передбачено також проведлення круглого столу, за час якого учасники отримають необхідну інформацію про різні аспекти ринку комерційної нерухомості, його проблеми, тенденції та перспективи.
     Міжнародний Проектно-інвестиційний Форум дасть можливість учасникам не тільки закріпити вже існуючі, а також встановити нові ділові контакти, що знайде відображення в успішному розвитку компанії та зміцнити її позиції на ринку.
     Вперше у рамках виставки "Будівництво та Архітектура 2004" проводиться Галерея-конкурс проектів для індивідуального будівництва "Обери свій дім!". Організаторами конкурсу є AT "Київський міжнародний контрактовий ярмарок" та Центр оперативного продажу проектів ДОМ.иа.
     Метою проекту є - дати можливість відвідувачам виставки обрати більш цікаві проекти у номінаціях:
     • Доступний дім площею до 200 кв.м;
     • Дім для одної сім'ї площею від 200 до 350 кв. м.;
     • Вілли та резиденції площею більш ніж 350 кв.м.;
     • Проекти студентів, котрі є учнями та випускниками архітектурних ВУЗІВ;
     • Ексклюзивні будинки - нестандартні проектні рішення індивідуальних будинків. Визначення переможців буде проведено наступним чином:
     • Анкетування відвідувачів спеціалізованої експозиції;
     • Експертна Рада, до складу якої входять перші особи провідних проектно-будівельних організацій України та професійні архітектори, розглядає результати анкетування та визначає переможців.
     Офіційне нагородження переможців Галереї-конкурсу проектів для індивідуального будівництва "Обери свій дім!" відбудеться 25 вересня 2004 р о 14-00, конференц-зал №2, 1 павільйон.
     Організатори Галереї-конкурсу проектів для індивідуального будівництва "Обери свій дім!" впевнені, що такі заходи не тільки прикрашають виставку в цілому, але й дають можливість реалізуватись як молодим архітекторам, так і грандам архітектурної справи, з одного боку, з іншого боку - це можливість для зацікавлених споживачів отримати повний комплекс послуг у проектуванні та забудівлі свого власного житла або офісу.
     Вже вчетверте пройде Конкурс ковальської майстерності "Місто ковалів". На роботу митців можна буде подивитися протягом усієї виставки. А якщо Вас цікавить сам процес виготовлення виробів з металу, гостинні ковалі дадуть Вам можливість самим спробувати виготовити будь-яку річ. І хто знає, може саме Ви отримаєте звання почесного коваля.
     Міжнародна виставка "Будівництво та Архітектура 2004" проводиться у двох стаціонарних павільйонах сучасного виставкового центру "КиївЕкспоПлаза", який надає експонентам та відвідувачам оптимальні умови для роботи.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2242 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1225
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика