Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Міжнародний конгрес мерів, 05.12.2016, Київ
Автор: Open World      Дата: 01.12.2016 20:34
Перший Міжнародний конгрес мерів – новий майданчик для обміну найкращими практиками міського управління

Міжнародний конгрес мерів, 05.12.2016, Київ      5 грудня 2016 року в Києві вперше відбудеться Міжнародний конгрес мерів — новий щорічний форум міських голів, лідерів місцевого самоврядування та інших учасників місцевого розвитку.
     
     Міжнародний конгрес мерів є спільною ініціативою Агенції з питань стратегічних комунікацій та розвитку “Спільні зусилля” та Western NIS Enterprise Fund.
     
     Ключовими темами для обговорення будуть глобальні тренди та інновації у місцевому розвитку, практики Smart City, урбаністика та співпраця міської влади із бізнесом і громадянським суспільством. У програмі Конгресу також виставка можливостей для розвитку міст: доступних грантових та кредитних програм, які фінансують муніципальні ініціативи, проектів технічної допомоги та корисних містам громадських ініціатив.
     
     Учасники конгресу — мери міст з усього світу, керівники місцевих органів влади та їх команд, представники українських центральних органів виконавчої влади, а також міжнародні експерти. Серед запрошених доповідачів будуть творці кращих прикладів міського розвитку, очільники різних міст України та інших держав, експерти провідних консалтингових компаній, а також представники міжнародних фінансових інститутів.
     
     Метою даного заходу є формування профільної платформи для учасників, зацікавлених у питаннях місцевого розвитку. Учасники матимуть змогу обговорити тенденції та інновації у сфері розвитку міста, в тому числі проблеми та можливості для забезпечення прогресу та економічного зростання, обмінятися практичним досвідом у колі найвидатніших мерів міст з різних країн, а також поділитися кращими історіями успіху України у різних сферах міського життя.
     
     Перший Міжнародний конгрес мерів 2016 року присвячений інноваціям та глобальним тенденціям міського розвитку, рішенням для «розумних міст», ролі партнерства, ефективним інструментам управління та участі громади у трансформації міста.
     
     Конгрес відвідають мери з різних країн світу, лідери місцевого самоврядування, профільні представники українських органів влади та міжнародні експерти.
     
     Програма заходу: http://internationalmayorscongress.com/ua/
     
     Реєстрація на захід за посиланням: http://internationalmayorscongress.com/
     
     Дата і час проведення: 5 грудня 2016, 09:30-18:30
     
     Місце проведення: Fairmont Grand Hotel, вул. Набережно-Хрещатицька, 1 , Київ
     
     #OpenWorld


Автор: Open World прочтений: 1316 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 12015
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика