Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Концерт«Симфонічний коктейль у стилі Блюз» в Національній опереті, 25.11.2016, Київ
Автор: Open World      Дата: 24.11.2016 12:15
25 листопада в Національній опереті України відбудеться унікальний концерт «Симфонічний коктейль у стилі Блюз» за участю відомого австрійського піаніста Флоріана Файльмайра

Концерт«Симфонічний коктейль у стилі Блюз» в Національній опереті, 25.11.2016, Київ      Соліст концерту Флоріан Файльмайр — відомий австрійський піаніст, лауреат і переможець престижних світових конкурсів класичної музики, володар премії «Klassik. Preis. Österreich» для виконавців класичної музики в Австрії, яку він отримав за виконання фортепіанного концерту №3 Бетховена з оркестром Моцартеуму на конкурсі «gradus ad parnassum».
     
     Концертна кар’єра Флоріана Файльмайра розпочалася ще під час навчання у музичному коледжі у Лінці, де він виступав з оркестром.
     
     У 2011 році він здобув перше місце на міжнародному фортепіанному конкурсі «Neue Sterne» («Нові зірки») у Верніґероде (Німеччина), у 2013 році — друге місце на XXVII Concurso Internacional de Piano Cidade Ferrol (Іспанія) та третє місце на міжнародному фортепіанному конкурсі «Premio pianistico Silvio Bengalli» (Італія).
     
     У січні 2014 року відбувся його дебют у Großes Festspielhaus Salzburg. Цього ж року Флоріан Файльмайр здобув другі місця на New Orleans International Piano Competition (США) та International Piano Competition Verona (Італія).
     
     У виконанні симфонічного оркестру, солістів, хору Київського національного академічного театру оперети та австрійського музиканта Флоріана Файльмайра (фортепіано) звучатимуть джазові та блюзові мелодії Джорджа Гершвіна, Ллойда Веббера, Артуро Маркеса.
     
     У програмі вечора — інструментальні концерти, увертюри, арії, знаменита «Рапсодія у стилі блюз» Джорджа Гершвіна.
     
     Деякі твори прозвучать в Україні вперше і, безперечно, стануть справжнім музичним відкриттям!
     
     Єдиний у столиці концерт «Симфонічний коктейль у стилі Блюз» відбудеться за підтримки Австрійського культурного форуму у Києві.
     
     О 18:15 у фойє театру пройде зустріч представників ЗМІ з художнім керівником Національної оперети, н. а. України Богданом Струтинським, диригентом концерту з.а.України Оксаною Мадараш, солістом концерту Флоріаном Файльмайром, директором Австрійського культурного форуму Андреасом Карабачеком, референтом Австрійського культурного форуму Мар’яною Бондаренко.
     
     Дата і час події: 25листопада 2016, початок о 19:00
     
     Місце: Київський національний академічний театр оперети, вул. Велика Васильківська, 53/3, Київ
     
     #OpenWorld


Автор: Open World прочтений: 1313 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11979
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика