Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Протистояння
Автор: Сергей Любченко      Дата: 24.11.2016 12:11


     Протистояння "Євланчик-Кутепова" набирає обертів...
     https://www.youtube.com/watch?v=OSoKdn9_WfA
     Велелюдний пікет біля дверей Посольства Великої Британії в Україні - в ім"я любові! Лише невеличке уточнення : любові матері до рідних дітей, яка не може з ними зустрічатися і спілкуватися. Що ж, у нашому буремному житті і таке трапляється. А якщо говорити по суті, то йдеться про конфлікт, який вже досить довго, немов іржа, роз"їдає колись щасливу родину російського бізнесмена Сергія Євланчика і його колишньої дружини, українки Марини Кутепової. Батьки чубляться, а страждають діти. Адже їхня мати живе в Україні, а вони (бо так вирішив батько) - на теренах туманного Альбіону. І бізнесмен, екс-росіянин Сергій Євланчик, який отримав громадянство Великобританії через буцім-то постійне проживання з 2003-го по 2013-й рік на її території, не зважаючи на наполягання пані Марини, аж ніяк не збирається повертати доньку і сина на їхню Батьківщину - Україну.
     Ось чому пікетувальники вирішили проводити акцію на підтримку Марини Кутепової саме напроти вікон Посольства Великої Британії в Україні. На місце події пані Марина прибула разом із ними. Мирна акція відбувалася у досить нервовій обстановці. Їй намагався завадити цей гіпер-рухливий і гіпер-галасливий молодий чоловік із гучномовцем у руках. Саме він - на думку Марини Кутепової - і є одним із адептів впливу бізнесмена Сергія Євланчика в Києві. Що було далі - дивіться у спеціальному репортажі на каналі Ukrvideotravel, на який ми закликаємо вас активніше підписуватися. Адже, друзі, ми працюємо для вас.
     Сергій Любченко, Сергій Комісаров
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1476 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11978
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика