Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Charity Day — благодійний захід заради постраждалих на сході України дітей
Автор: Open World      Дата: 20.11.2016 09:07
Відомі українці стануть офіціантами заради постраждалих на сході України дітей

Charity Day — благодійний захід заради постраждалих на сході України дітей      19 листопада о 12.00 в Києві у ресторані Конкорд (вул. Пушкінська 42/4) відбудеться Charity Day – аукціон дитячих картин та збір коштів для протезування дітей, які постраждали в результаті бойових дій на Донбасі.
     
     19 листопада 2016 року 12 відомих українців одягнуть фартухи офіціантів і протягом 5 годин збиратимуть кошти для лікування і протезування дітей, які постраждали в результаті збройного конфлікту на сході України.
     
     Гостей заходу обслуговуватимуть відомі політики, спортсмени, телеведучі, актори. Серед них Георгій Тука – заступник міністра окупованих територій; Алла Мартинюк – актриса, співачка; Ольга Трофімцева — Заступник міністра аграрної політики; Геннадій Друзенко – засновник Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. М. Пирогова; Ольга Кучер – телеведуча «СТБ», Євгенія Добриніна – Місіс Україна Європа 2016; Тимофій Нагорний – Президент фонду волонтерів України; Юрій Сугак – головний редактор ТРК «Україна»; Катерина Потлова – Віце-Королева Європи, дизайнер; Андрій Булгаров – телеведучій-публіцист; Лілія Олійник – засновник ILive – центру, Олександр Куліковский – громадський діяч;
     
     Почесні гості заходу: Сергій Тарута – народний депутат України, Богдан Гулямов – президент баскетбольного клубу «Будівельник», Наталія Шелепницька – оперна співачка, народна артистка України, Руслана – артистка. Також гостями заходу будуть представники міжнародних фондів, політичні та громадські діячі.
     
     Організатори заходу – переселенці з Донбасу, представники громадського руху «Земляки» запрошують киян та гостей міста 19-го листопада завітати на Charity Day, а також долучитись до участі в благодійному аукціоні дитячих картин, які намалювали юні художники у підтримку дітей, які постраждали від війни. Під час обіду й аукціону гості та учасники (за бажанням), матимуть можливість висловити свою позицію на проблему дітей війни 21 століття зі сцени.
     
     «Суха статистика ЮНІСЕФ свідчить, що більше півмільйона дітей на сході України постраждали в результаті війни, загинули в результаті обстрілу та отримали серйозні каліцтва. У реальності цифри в рази більше! Ми хочемо звернути увагу киян і мешканців інших міст на те, що війна калічить і вбиває українських дітей. На сайті Charity Day є реєстраційна форма, яку заповняють родини постраждалих дітей на отримання допомоги. Діти Донбасу стали жертвами дорослих ігор, а отримані каліцтва назавжди змінили їхнє сприйняття навколишнього світу. На Charity Day ми зібрали відомих українців, які хоча б на день забудуть про свої ранги та посади і не посоромляться надіти фартухи офіціантів, тим самим зруйнують стереотипи, що склалися в суспільстві. Протягом декількох годин учасники заходу будуть обслуговувати гостей, а потім відбудеться благодійний аукціон, мета якого — зібрати кошти на протезування та лікування дітей», — зазначає Геннадій Борісічев, організатор Charity Day.
     
     Акредитація журналістів: 050 827 30 27 (Ольга)
     
     Сторінка у “Facebook” — www.facebook.com/charityday.ua/
     
     YouTube-канал — www.youtube.com/channel/UCwaui9_moILYuRlQaNg2p3A
     
     Веб-сайт заходу: www.charityday.com.ua
     
     Дата та час проведення: 19 листопада 2016, початок 12:00
     
     Місце проведення: ресторан Конкорд, вул. Пушкінська 42/4, БЦ «Credit Agricole», 8-й поверх
     
     #OpenWorldInfo


Автор: Open World прочтений: 1379 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11960
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика