Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Стали відомі імена переможців конкурсу BACARDÍ Legacy Global Cocktail Competition Ukraine 2017
Автор: Open World      Дата: 16.11.2016 16:23
В рамках барного фестивалю BAROMETER International Bar Show 2016 відбувся регіональний фінал конкурсу BACARDÍ Legacy Global Cocktail Competition 2017 Ukraine Один з трьох його фіналістів буде представляти Україну на глобальному фіналі в Берліні.

Стали відомі імена переможців конкурсу BACARDÍ Legacy Global Cocktail Competition Ukraine 2017      У трійку кращих бартендер України увійшли:
     Євген Гусєв (Київ)
     Влад Шелест (Львів)
     Дмитро Коломієць (Київ)
     Фіналісти відправляться на освітні сесії в Casa Bacardi в м Сітджес, Іспанія. У лютому буде визначено переможця України, який поїде змагатися за звання кращого Бартендера світу на глобальному фіналі BLGCC 2017.
     
     У фіналі українського етапу взяли участь 10 барменів з різних міст країни. В рамках конкурсу вони готували по 2 коктейлі: класичний Daiquiri і свій авторський коктейль.
     
     Оцінювали коктейлі учасників члени журі:
     Нарен Янг, співвласник одного з найзнаменитіших і успішних барів Нью Йорка - Dante Cafe. Сьогодні він працює над багатьма проектами по всьому світу, консультує і тренує бартендер і розробляє коктейлі для кращих барів.
     
     Бек НАРЗ, один з найвідоміших коктейльних гуру в світі, бізнес тренер в області HoReCa, консультант і творець барних концепцій і засновник Асоціації Russian Cocktail Club.
     
     Єлизавета Євдокимова, відомий бартендер і переможниця конкурсу BACARDÍ Legacy Global Cocktail Competition 2013 і бренд-амбасадор BACARDÍ в Східній Європі.
     
     BACARDÍ Legacy Global Cocktail Competition - один з найвідоміших і міжнародних конкурсів серед професійних барменів. Він проводиться з 2008 року і був заснований для того, щоб кинути виклик кращим сучасним бартендер усього світу, дати їм можливість довести, що саме вони в силі створити свою власну коктейльну спадщину
     
     
     #OpenWorldInfo


Автор: Open World прочтений: 1291 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11948
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика