Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Журнал «Ukrainian People» втретє провів щорічний фестиваль дитячої творчості «Діти за майбутнє України»
Автор: Open World      Дата: 14.11.2016 23:45
9-го листопада Український Дім в Києві об’єднав творчих дітей України

Журнал «Ukrainian People» втретє провів щорічний фестиваль дитячої творчості «Діти за майбутнє України»      В Українському Домі команда журналу «Ukrainian People» втретє провела щорічний фестиваль дитячої творчості «Діти за майбутнє України» з метою об’єднати національні інтереси та вшанувати українські традиції.
     
     Фестиваль урочисто відкрили: Миколай Кулеба — уповноважений Президента України з прав дитини, Марина Кінах — заслужений журналіст України та Віталій Скоцик — лідер української Аграрної Партіі Початком заходу стало зворушливе виконання заслуженою артисткою Ярославою Руденко разом з дітьми гімну України!
     
     У концерті прийняли участь понад 100 дітей з Львівської, Івано-Франківської, Житомирської, Київської, Миколаївської, Дніпропетровської та Харківської областей. Усі вони — вихованці відповідних вокальних та продюсерських центрів, серед яких партнери заходу — школа естрадного мистецтва TALANT SCHOOL та рекламно — продюсерський центр ВІНКС.
     
     Патріотичні пісні, театральні постанови з українським колоритом викликали вдячність та захоплення у глядачів фестивалю. Особливо зворушливим був виступ табору «Лісова Застава» у якому проходять реабілітацію діти з прифронтових зон. Цей унікальний заклад було створено волонтерами в Київській області, на базі покинутого санаторію, в літку 2014 року для дітей-переселенців. Також до фестивалю приєднались діти з МКП «Джерело», під керівництвом координатора поселення Оксани Лазебник.
     
     Підтримати дітей та подарувати свою творчість присутнім приєднались : народна артистка України, оперна співачка, Посол Миру Наталія Шелепницька, Заслужена артистка України Ярослава Руденко, дует Анна-Марія Опанасюк, Народна артистка України Наталія Павлівська, заслужений співак України Олександр Бубліенко, музичний гурт «Горлиця-АРТ».
     
     Партнерами фестивалю стали БО «Благомай та бренд PILKINS, ТМ «Гармонія», яка подарувала дітям подарунки та солодощі! Особлива подяка ТМ «Viva Victoria» та транспортно-експедіційній компаніі ARTLOGISTIC, а також «Школе Совершенства Лилии Олейник».
     
     Свято закінчилось врученням дітьми організаторам та партнерам заходу найбільшого рушника країни, розписаного побажаннями миру та злагоди нашій Батьківщині.
     
     Фестиваль «Діти за майбутнє України» об’єднав тих, чиє життя назавжди змінила війна: одні діти втратили свої домівки, інші — батьків, які билися на сході аби ті домівки повернути. Та їх долі тепер нерозривно пов’язані між собою не лише смутком втрати – їх об’єднала надія. Надія на кращий новий день, на мирне майбутнє, на те, що, засвоївши уроки цієї війни, ми більше ніколи не будемо байдужими одне до одного. Бо ми, українці є одне ціле, один народ.
     
     Організатори фестивалю вдячні кожному з вас за допомогу в організації заходу, за те, що разом подарували свято нашим дітлахам!
     
     #OpenWorldInfo
     #OpenWorld
     


Автор: Open World прочтений: 1393 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11943
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика