Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Газ України” звернеться до Генпрокуратури та МВС з приводу незаконного затримання закарпатською міліцією працівників компанії в Ужгороді та перешкоджання виконанню їх службових обов’язків
Автор: Станислав Власенко      Дата: 18.08.2004 09:16


     ДК “Газ України”, що входить до складу НАК “Нафтогаз України”, має намір у понеділок звернутися до Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ з приводу незаконного затримання та утримання протягом 10 годин в приміщенні УМВС в Закарпатський області двох працівників Компанії, що перебували у службовому відрядженні в Ужгороді.
     
     Працівниками УМВС України в Закарпатський області 13 серпня безпідставно затримано працівників “Газу України”, які прибули до Ужгороду з метою проведення наради в облдержадміністрації щодо вирішення проблеми заборгованостей місцевих підприємств теплокомуненерго. Оскільки на нараді питання погашення боргу вирішено не було, працівники “Газу України” відключили від газопостачання КП “Ужгородтеплокомуненерго”. Проте відразу по цьому з ініціативи облдержадміністрації обласна міліція вжила до них силових заходів, без їжі та напоїв з 7 вечора до 5 ранку незаконно та безпідставно утримуючи їх у приміщенні УМВС в Закарпатський області.
     
     Своїми діями закарпатська влада та місцева міліція порушили права людини, закріплені Конституцією України, законодавчими та підзаконними актами, та міжнародними договорами, підписаними з боку України. Брутально було порушено законодавство про забезпечення національної економіки та населення природним газом.
     
     ДК “Газ України” сподівається, що керівництво держави, Міністерство внутрішніх справ та Генеральна прокуратура України дадуть належну оцінку міліцейському свавіллю по указці обласної державної адміністрації в Закарпатті щодо працівників Компанії та підприємств, що входять до її структури.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1693 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1191
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика