Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Фестиваль дитячої творчості «Діти за майбутнє України», 09.11.2016, Київ
Автор: Open World      Дата: 26.10.2016 15:31
Журнал «Ukrainian People» втретє об’єднає талановитих дітей в щорічному фестивалі дитячої творчості «Діти за майбутнє України»

Фестиваль дитячої творчості «Діти за майбутнє України», 09.11.2016, Київ      9 листопада в Українському Домі в рамках третього щорічного фестивалю «Діти за майбутнє України» відбудеться встановлення нового рекорду – розгортання найбільшого рушника з побажаннями миру та щасливого майбутнього Україні.
     
     У заході візьмуть участь талановиті діти з різних куточків України! На сцену разом з артистами вийдуть понад 100 дітей — вихованців продюсерських та вокальних центрів з Івано-Франківська, Львова, Донецька, Києва, Житомира, Миколаєва, Харкова та Дніпра. Вони заспівають патріотичних пісень, виконають зворушливі постанови, що вшанують українські традиції.
     
     Справжнє свято разом з дітьми в цей день даруватимуть: народна артистка України, оперна співачка, Посол Миру Наталія Шелепницька, народна артистка України Наталія Павловська, Заслужена артистка України Ярослава Руденко, Заслужений артист України Олександр Бублієнко, дует Анна-Марія, співак Шмагі Тагіашвілі та музичний гурт «G-ART».
     
     Захід влаштовано для дітей-переселенців, їх родин, привезених з місць компактного проживання, та дітей загиблих героїв АТО. Мета дійства — допомогти дітлахам відродити віру у світле майбутнє, повірити у добрих чарівників та фей.
     
     Організатори не лише допоможуть відкрити дверцята у казковий світ, а й презентують малечі подарунки. Партнери заходу: ТМ «Гармонія», яка має гуманне покликання брати участь в благодійних заходах, прагнучи внести свою частку в процвітання добра і щирості серед українців, ТМ «Viva Viktoriya», яка не раз підтримувала соціальні заходи нашого видання, та благодійній фонд «Благомай». Також до проекту долучився лідер Аграрної партії Віталій Скоцик, відомий своєю увагою до найгостріших проблем суспільства. За його сприяння кожна родина переселенців та загиблих героїв АТО отримає подарунки, які їй справді необхідні. Їх вручать волонтери під керівництвом координатора Ксюші Київської. До проекту долучилась міжнародна транспортно-експедиційна компанія «ArtLogistic», Школа «Совершенства Лилии Олейник» за допомоги яких дітлахи отримають подарунки!
     
     Організатори проекту — команда журналу «Ukrainian People» на чолі з головним редактором видання Тетяною Петраковою. Вони обіцяють, що восени 2016 року проект об’єднає ще більше талановитих дітей, ніж минулоріч! Адже в ці доволі нелегкі для країни часи всім українцям потрібен ковток натхнення та надії. Мета проекту «Діти за майбутнє України» — об’єднання національних інтересів українців, підняття їх патріотичного духу, залучення зростаючого покоління до культурного багатства і спадщини України.
     
     Також в цей день відбудеться урочисте вручення нагород волонтерам від команди «Ukrainian People». Закриватиме концерт передача рушника-рекордсмена від дітей — учасників концерту — справжнім українцям. Це волонтери, громадські діячі, артисти, яким не байдужа доля нашої держави та народу.
     
     Плекаймо і любімо Україну, бо вона в нас одна, бо вона — це є ми!
     
     Дата і час проведення: 9 листопада 2016, початок о 15:00
     
     Місце проведення: Український Дім, вул. Хрещатик 2, Київ
     
     #OpenWorld


Автор: Open World прочтений: 1316 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11877
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика