Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Дубно зустрів учасників симпозіуму…
Автор: Open World      Дата: 06.08.2016 12:21
Державний історико - культурний заповідник «Дубенський замок» зустрів учасників живописно-графічно-скульптурного симпозіуму. Місто Дубно вітало своїх гостей.

Дубно зустрів учасників симпозіуму…      Сонячна погода, творчий настрій підштовхували учасників ознайомитися з експонатами замку, його територією, перейнятися історичним простором цієї землі. Прес-конференція митців, журналістів, господарів та гостей замку стала початком роботи творчого заходу, який в цьому році відмічає своє десятиліття.. Вже десять років «Дубенський замок» в своїх стінах приймає творчих майстрів з різних міст України, які вивчають історію рідного краю, своїми роботами прославляють цю історичну пам’ятку, даруючи місту частину своєї творчої душі. Директор історико – культурного заповідника Леонід Кічатий . зазначив, що подібні заходи, як цей творчий симпозіум, не тільки рекламують нашу спадщину інформаційно, привертаючи увагу більшої кількості туристів, але дають можливість поповнювати музей новими експонатами. І перший подарунок від творчої групи був зроблений художником графічного дизайну Андрієм Будником, який подарував заповіднику каталог та офорт «Український філософ Григорій Сковорода» від відомого українського художника Віктора Романщака. І це тільки початок. Попереду робота скульптора, який почав працювати з каменем, роботи художників, які подарують свої пейзажні відчуття.
     Після прес-конференції дуже цікаву історичну екскурсію по музейному заповіднику провела екскурсовод Наталія Мельничук, розповівши про значні історичні події, які були пов’язані з життям замку. Це ще додатково надихнуло митців на творчість, на нові ідеї.
     Ну що ж, побажаємо всім учасникам успіху на творчій дистанції!
     ‪#‎OpenWorld‬


Автор: Open World прочтений: 1446 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11758
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика