Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

R & D центр компанії DEZEGA Holding розробив і сертифікував в Європі новий саморятівник
Автор: Open World      Дата: 24.07.2016 01:02
Розробка української компанії DEZEGA Holding конкурує за технічними характеристиками з провідними світовими лідерами

R & D центр компанії DEZEGA Holding розробив і сертифікував в Європі новий саморятівник      Нова розробка української компанії DEZEGA Holding, часовий ізолюючий шахтний саморятівник індивідуального носіння 1PVM KS, відповідає всім стандартам Європейського союзу і конкурує за технічними характеристиками з провідними світовими лідерами. При цьому українська розробка дешевше закордонних аналогів. Для поставки на міжнародні ринки її промислове виробництво в найближчим часом буде налагоджено на новому заводі компанії в Туреччині.
     
     Саморятівник 1PVM KS компанії DEZEGA Holding, яка вже зараз займає близько 40% світового ринку індивідуальних засобів захисту органів дихання, дозволить успішно конкурувати і збільшити частку компанії на європейському і світовому ринку саморятівників.
     
     «Специфіка галузі така, що кожен наш виріб - це шанс врятувати людське життя, - позначив Юрій Співак, директор з розвитку DEZEGA Holding. - Ми не просто робимо надійну продукцію, на яку немає рекламацій, а й намагаємося робити саморятівники зручними для гірників, адаптуємо кожну партію під особливості і умови роботи, прийняті в країні норми і стандарти, а також враховуємо фізіологічні особливості працівників з різних країн і континентів. В цьому році ми вийшли на ринки Колумбії і Таїланду, відповідно наше обладнання для цих країн було адаптовано до роботи на цих ринках. У подальших планах - просування нашої продукції в Північній Америці ».
     
     Українська компанія успішно працює в 18 країнах світу, займаючи лідируючі позиції в Південній Африці, Туреччині, Індії. DEZEGA Holding надає своїм партнерам обладнання з оптимальним співвідношенням ціна / якість, сертифіковане відповідно до вимог кожного ринку.
     
     Шахтний саморятівник індивідуального носіння 1PVM KS був розроблений науково-дослідним центром компанії (R & D) DEZEGA Holding. Апарат, при включенні, виробляє кисень, достатній для дихання протягом 60 хвилин при активній ходьбі і до 180 хвилин в стані спокою (відсидка). Отримання європейського сертифіката і запуск серійного виробництва нової моделі на відкритому в 2016 році заводі DEZEGA в Туреччині дозволить компанії активно просувати нову конкурентоспроможну продукцію на ринку ЄС і освоювати інші експортні напрямки.
     
     У найближчих планах компанії розширення лінійки продукції за рахунок виробництва цивільних саморятівників для використання у висотних будівлях, місцях масового скупчення людей і захисту побутового користувача в разі пожежі. Крім того компанія має намір також почати розробку обладнання для потреб медицини і флоту. «Протягом 7-ми років ми плануємо наростити виробництво подібної продукції до 50% в обороті компанії». - Зазначив Юрій Співак.
     
     Про компанію
     DEZEGA Holding
     Міжнародний холдинг, який акумулює понад 50-річний досвід з розробки та виробництва гірничорятувального обладнання. Компанія має офіційні представництва в 6 країнах світу, реалізує свою продукцію на ринках 18 країн. Виробничі потужності DEZEGA Holding розташовані в Європі і Азії. Штаб-квартира компанії знаходиться в Києві. Також DEZEGA має власний R & D центр в Черкасах. Щодня більше 500 000 саморятівників DEZEGA дозволяють працівникам різних галузей промисловості по всьому світу відчувати себе захищеними в самих екстремальних ситуаціях.
     
     Детальніше на офіційному сайті компанії: http://dezega.com/
     #OpenWorld


Автор: Open World прочтений: 1823 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 11744
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика